Copy

NIEUWSBRIEF KUNSTKRANT.NL 

13 februari t/m 28 februari 2017

Nieuws Agenda - Reportages & Recensies - Kunstenaars - Boeken - Over ons - Contact 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Art Rotterdam 2017 was zeer succesvol, met 26.500 bezoekers. Het publiek bestond uit kunstliefhebbers en professionals in binnen en buitenland.
Ook vond de eerste uitreiking van de NN Group Art Award plaats, deze werd gewonnen door de Franse broers Florian & Michael Quistrebert. Zij kregen het mooie bedrag van €10.000,-.
Tolg ‘Art exposeert brons dat je meeneemt op reis
In de voorjaarsexpositie bij galerie Tolg’Art in Wierden laten drie intrigerende kunstenaars zien wat ze kunnen. De vernissage is zaterdag 18 februari om 14.00 uur aan de Tolgaarde. De kunstenaars zijn daarbij aanwezig.
Keramiekmuseum Princessehof, tentoontstelling Dutch Design. 
In Design#2: Licht demonstreren vijf ontwerpers hoe zij keramiek en licht combineren en tot een schitterend schouwspel komen. De tentoonstelling is te bezoeken tot 5 november 2017.
Striptekenworkshop in De Cultuurfabriek
Op vier maart kunnen kinderen in De Cultuurfabriek in Veenendaal een workshop striptekenen volgen. Deze wordt gegeven door cartoonist Danibal. Tickets zijn voor €4,50 te koop in De Cultuurfabriek.
Villa Mondriaan viert feest
Het is alweer honderd jaar geleden dat De Stijl is opgericht en het is Piet Mondriaans verjaardag. Reden voor feest dus, Villa Mondriaan viert dit feest op 3, 4 en 5 maart. Op 3 maart wordt ook de nieuwe tentoonstelling over Mondriaan geopend.
Lezing ‘Het enige kasteel van Drenthe’ door Diana Spiekhout
26 februari houdt Diana Spiekhout een lezing in het Stedelijk Museum in Coevorden. Het gaat over haar promotieonderzoek over onder andere de rol van kasteel Coevorden in de Middeleeuwen.
Adverteren in de nieuwsbrief?
Wilt u ondernemende kunstliefhebbers effectief bereiken? Kies voor KunstKrant.nl!
Sinds de lancering in 2009 heeft KunstKrant.nl zich ontwikkeld tot hét medium dat door kunstliefhebbers, kunstenaars, galeriehouders, musea en andere stakeholders intensief wordt gelezen. KunstKrant.nl heeft vele abonnees op de nieuwsbrief die tweewekelijks verschijnt. Voor gerichte aandacht op korte termijn is de nieuwsbrief een ideale plaats voor adverteren. Adverteerders worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.
Meld advertenties aan bij info@kunstkrant.nl of bel voor informatie 050 30 500 22.
Copyright © 2016 Kunstkrant.nl, All rights reserved.
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3 
9723 TA Groningen
Tel:                  +31(50) 3050022
Mobiel:             031 (0)6 50831893
E-mailadres:     info@kunstkrant.nlunsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KunstKrant · Postbus 1178 · Groningen, Groningen 9701 BD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp