Copy
View this email in your browser

  

Nieuwsbrief kunstkrant.nl

Kunstkrant Expositie - Agenda - Reportages - Beurzen & Events - Boeken - Columns - Over ons - Contact 

12 juni t/m 29 juni 2015

 

Op vrijdag 19 juni organiseren de studenten van de Groninger Museum-Insiders en de Usva het culturele festival Artfest. Dompel jezelf onder in een avond vol cultuur In het Groninger Museum. Lees hier meer.
“Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?” Om deze ene vraag draait het bij Love Is What You Want, het hartstochtelijke nieuwe publieksproject van het Museum voor Communicatie in Den Haag. Lees hier meer.
Een wereld zonder mensen, waar de natuur zijn gang kan gaan. ‘The Power of Nature’ ,van de Amerikaanse kunstenares Lori Nix, laat het zien. De tentoonstelling is van 10 mei tot en met 9 augustus 2015 te zien in Museum Schloss Moyland in Bedburg-Hau. lees hier meer.
Rondom Le Grand Départ, Utrecht 2015, zijn veel activiteiten georganiseerd. Zo ook deze amusante theatervoorstelling 'Lotgevallen van een fietsenmaker'. Lees hier meer.
Elke derde zondag van de maand, tot en met oktober, organiseert Museums Vledder een speciale activiteit voor het hele gezin, maar speciaal gericht op kinderen. Lees hier meer.
Auto's, een DJ en theater in het park..? Het wordt een verrassende middag in de Gouverneurstuin in Assen zondag de 14de juni! Lees hier meer.
Adverteren in de nieuwsbrief?
Wilt u ondernemende kunstliefhebbers effectief bereiken? Kies voor KunstKrant.nl!

Sinds de lancering in 2009 heeft KunstKrant.nl zich ontwikkeld tot hét medium dat door kunstliefhebbers, kunstenaars, galeriehouders, musea en andere stakeholders intensief wordt gelezen. KunstKrant.nl heeft vele abonnees op de nieuwsbrief die tweewekelijks verschijnt. Voor gerichte aandacht op korte termijn is de nieuwsbrief een ideale plaats voor adverteren. Adverteerders worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.
Meld advertenties aan bij info@kunstkrant.nl of bel voor informatie 050 30 500 22.

 
Copyright © 2015 Kunstkrant.nl, All rights reserved.
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3 
9723 TA Groningen
Tel:                  +31(50) 3050022
Mobiel:             031 (0)6 50831893
E-mailadres:     info@kunstkrant.nlunsubscribe from this list    update subscription preferences