Copy

NIEUWSBRIEF KUNSTKRANT.NL 

1 maart t/m 15 maart 2017

Nieuws  - Reportages & Recensies - Kunstenaars - Boeken - Over ons - Contact 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Wegens succes verlengd, Martin Creed SAY CHEESE!
21 januari opende in Museum Voorlinden de solotentoonstelling SAY CHEESE! met een overzicht van werk van de Britse kunstenaar Martin Creed. Inmiddels hebben duizenden bezoekers waaronder veel kinderen genoten van Creeds wondere wereld. Wegens succes zal de tentoonstelling verlengd worden tot en met 11 juni 2017.​
Jan Worst: "Ik maak grote schilderijen met kleine kwastjes"
Jan Worst is een van de weinige Nederlandse kunstenaars wiens werk internationaal verkoopt. Hij werkt samen met twee galeries, een in het Verenigd Koninkrijk en een in New York. Een Nederlandse galerie heeft hij niet. Zijn schilderijen zijn over het algemeen vrij fors van omvang en uitermate gedetailleerd geschilderd.
Voorronde van de ZomerExpo 2017 bij het Stedelijk Museum Schiedam
Op zaterdag 18 maart 2017 vindt in Stedelijk Museum Schiedam één van de vijf voorrondes plaats van de ZomerExpo 2017. Het thema is dit keer water. Heb je altijd al eens in een museum willen exposeren? Grijp nu je kans. Het werk dat de eindronde haalt is te zien in de Fundatie Zwolle en Kasteel het Nijenhuis, Heino/Wijhe van 25 mei tot 20 augustus 2017. Het Stedelijk Museum Schiedam is tijdens de voorronde gewoon open.
Vincent Koreman aangesteld als stadscurator Stedelijk Museum Breda
Stedelijk Museum Breda heeft Vincent Koreman aangesteld als stadscurator. Koreman (Dongen, 1972) verdiende zijn sporen als kunstenaar, muzikant en organisator. Tot afgelopen januari was hij artistiek directeur van Incubate, een festival voor grensverleggende cultuur in Tilburg. Hij heeft ruime kennis en ervaring in het opzetten en uitvoeren van participatieprojecten.
Tentoonstelling Jan Snoeck en Oskar Lens in Museum Jan van der Togt
Van 1 maart tot en met 9 april 2017 toont Museum Jan van der Togt werk van Jan Snoeck en Oskar Lens, onder de noemer ‘Twee Haagse kunstenaars’.

Alles heeft z’n Verhaal
Weet u waar de uitdrukking ‘De pijp uit gaan’ vandaan komt? Of ‘Hou je waffel!?' Kempenmuseum De Acht Zaligheden vertelt in de maanden februari en maart deze prachtige verhalen aan de hand van een bijzondere collectie van een unieke verzamelaar.
Meer dan Muze: vrouwelijke kunstenaars centraal op Internationale Vrouwendag
Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, bundelt vrouwenfonds Mama Cash voor het Meer dan Muze festival haar krachten met twintig culturele locaties in Nederland om vrouwelijke kunstenaars een podium te geven.
Met Meer dan Muze nodigen we bezoekers uit om zich te laten inspireren door vrouwelijke choreografen, componisten, schilders, regisseurs en fotografen. Hun perspectief krijgen we nog te weinig te zien”, vertelt Nicky McIntyre, directeur van Mama Cash.
[Advertentie]
Adverteren in de nieuwsbrief?
Wilt u ondernemende kunstliefhebbers effectief bereiken? Kies voor KunstKrant.nl!
Sinds de lancering in 2009 heeft KunstKrant.nl zich ontwikkeld tot hét medium dat door kunstliefhebbers, kunstenaars, galeriehouders, musea en andere stakeholders intensief wordt gelezen. KunstKrant.nl heeft vele abonnees op de nieuwsbrief die tweewekelijks verschijnt. Voor gerichte aandacht op korte termijn is de nieuwsbrief een ideale plaats voor adverteren. Adverteerders worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.
Meld advertenties aan bij info@kunstkrant.nl of bel voor informatie 06 50831893.
Copyright © 2016 Kunstkrant.nl, All rights reserved.
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3 
9723 TA Groningen
Tel:                   031 (0)6 50831893
E-mailadres:     info@kunstkrant.nl


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KunstKrant · Postbus 1178 · Groningen, Groningen 9701 BD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp