Copy

NIEUWSBRIEF KUNSTKRANT.NL 

Juni 2017

Nieuws  - Reportages & Recensies - Kunstenaars - Boeken - Over ons - Contact 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

Kinga Wieczorek exposeert bij Zaansgroen

Ze wordt geïnspireerd door de Nederlandse cultuur en het landschap. Kinga Wieczorek maakt gebruik van verschillende technieken als olieverf, acryl, pastel en aquarel. Ze exposeert zaterdag 24 & zondag 25 juni van 13.00 tot 17.00 uur met nieuw werk in Zaansgroen.

Art is comic: een menselijke comedie op maat

De derde tentoonstelling van het MIMA opent op 23 juni en staat in het teken van zeven Europese figuratieve kunstenaars en enkele absolute toppers van de sociale netwerken. Zij zetten de samenleving met een kwinkslag volledig in haar hemd.

Liedia van de Mortel geselecteerd voor Figurativas 2017

Figurativas is een prestigieuze wedstrijd waaraan kunstenaars uit meer dan honderd landen deelnemen. Naast een prijs maken zij kans op internationale erkenning en plaatsing van hun werk in de catalogus. Op 5 juli wordt bekend wie de winnaars zijn. De expositie van het ingezonden werk begint in september.

Stedelijk vindt unieke tekening Malevich

Het Stedelijk Museum Amsterdam, dat de grootste collectie van Kazimir Malevich buiten Rusland beheert, heeft een bijzondere vondst gedaan. Tijdens onderzoek naar de Khardzhiev-collectie in het museum is een tekening van Malevich opgedoken. Het blijkt een tot nu toe onbekende voorstudie te zijn voor het schilderij Een Engelsman in Moskou (1914), een van de topstukken van Malevich in de collectie van het Stedelijk.

Nieuwe directeur voor Drents museum


Met ingang van 1 juni 2017 is Harry Tupan benoemd tot nieuwe algemeen directeur van het Drents Museum in Assen. Samen met een nog te werven zakelijk directeur gaat Tupan het tweehoofdige bestuur vormen van het museum. Sinds het vertrek van Annabelle Birnie afgelopen 1 mei was Tupan al waarnemend directeur.
[Advertentie]
Adverteren in de nieuwsbrief?
Wilt u ondernemende kunstliefhebbers effectief bereiken? Kies voor KunstKrant.nl!
Sinds de lancering in 2009 heeft KunstKrant.nl zich ontwikkeld tot hét medium dat door kunstliefhebbers, kunstenaars, galeriehouders, musea en andere stakeholders intensief wordt gelezen. KunstKrant.nl heeft vele abonnees op de nieuwsbrief die tweewekelijks verschijnt. Voor gerichte aandacht op korte termijn is de nieuwsbrief een ideale plaats voor adverteren. Adverteerders worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.
Meld advertenties aan bij info@kunstkrant.nl of bel voor informatie 06 50831893.
Copyright © 2017 Kunstkrant.nl, All rights reserved.
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3 
9723 TA Groningen
Tel:                   031 (0)6 50831893
E-mailadres:     info@kunstkrant.nl


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KunstKrant · Postbus 1178 · Groningen, Groningen 9701 BD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp