Copy
View this email in your browser

  

Nieuwsbrief kunstkrant.nl

Kunstkrant Expositie - Agenda - Reportages - Beurzen & Events - Boeken - Columns - Over ons - Contact 

26 juni t/m 10 juli 2015
Lees hier de recensie van Riedstra over de indrukwekkende en omvangrijke tentoonstelling die de verschillende ontwikkelingen van Matisse laat zien.
Bekijk onder het genot van lunch en een wijntje de bijzondere kunst in de beeldentuin achter de westduinen. Lees hier meer.
Vijf jonge beeldende kunstenaars/ fotografen komen deze zomer van 27 juni t/m 16 augustus de Noorderlicht Fotogalerie eens flink opschudden. Lees hier meer.
Het Groninger Museum toont in de tentoonstelling Huug Pleysier werk van een bijzondere en gevoelige kunstenaar. Lees hier meer.
Weten welke kunstsoort het beste bij jou past? Start met Arttinder en swipe de kunst naar 'hot' of 'not'. Lees hier meer.
Vanaf 5 juli 2015 wijdt Museum Dr8888 een overzichtstentoonstelling aan beeldend kunstenaar Pier Feddema. Lees hier meer.
Voordat de bijna 400 leerlingen hun diploma in ontvangst nemen worden zij op en door het HMC nog in het zonnetje gezet tijdens de eindexamenexpositie op 30 juni en 1 juli. Lees hier meer.
Van 4 tot en met 26 juli organiseert Pictura in samenwerking met online galerie Eightfold de groepsten-toonstelling Surrouded by Sagacity. Lees hier meer.
Adverteren in de nieuwsbrief?
Wilt u ondernemende kunstliefhebbers effectief bereiken? Kies voor KunstKrant.nl!

Sinds de lancering in 2009 heeft KunstKrant.nl zich ontwikkeld tot hét medium dat door kunstliefhebbers, kunstenaars, galeriehouders, musea en andere stakeholders intensief wordt gelezen. KunstKrant.nl heeft vele abonnees op de nieuwsbrief die tweewekelijks verschijnt. Voor gerichte aandacht op korte termijn is de nieuwsbrief een ideale plaats voor adverteren. Adverteerders worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.
Meld advertenties aan bij info@kunstkrant.nl of bel voor informatie 050 30 500 22.

 
Copyright © 2015 Kunstkrant.nl, All rights reserved.
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3 
9723 TA Groningen
Tel:                  +31(50) 3050022
Mobiel:             031 (0)6 50831893
E-mailadres:     info@kunstkrant.nlunsubscribe from this list    update subscription preferences