Copy
View this email in your browser

  

Nieuwsbrief kunstkrant.nl

Kunstkrant Expositie - Agenda - Reportages - Beurzen & Events - Boeken - Columns - Over ons - Contact 

26 juni t/m 10 juli 2015
Van 11 juli t/m 2 augustus is in Kunstencentrum K38 te Roden de tentoonstelling ‘Zien’. Op deze tentoonstelling is werk te zien (en vooral te beleven!) van een twintigtal inwoners uit de gemeente Noordenveld. Lees hier meer.
Van 11 juli t/m 8 augustus presenteert Kunst centrum Haarlem werk van Anton Heyboer, deze tentoonstelling concentreert zich op ‘Het nieuwe systeem’. Lees hier meer.
Met zijn bekende monsters vrolijkt kunstenaar Bortusk de straten op van grote wereldsteden zoals London, Amsterdam, en New York. Voor het eerst is zijn internationaal bekende werk vanaf vandaag ook te zien bij de Amsterdamse galerie Vault17. Lees hier meer.
 
Voor het vierde jaar keren de Brabantse Kunstenaars terug en vullen van 18 t/m 28 juli de zalen van dit paleisachtige gebouw met schilderijen en sculpturen onder de titel ‘Kleurrijke Zomer’. Lees hier meer.
 
Op donderdag 16 juli 2015 geeft Harmonie L ‘Union Fraternelle een zomerconcert in de museumtuin van Museum ’t Oude Slot. Lees hier meer.
Frederik de Wilde presenteert, vanaf 16 juli, onder de titel ‘Alpha town and citizen sensing’ twee artistieke interpretaties van de concepten van straling en kernenergie. Lees hier meer.
Dichters in de Prinsentuin, één van de grootste poëziefestivals van Nederland, verwelkomt op 17, 18 en 19 juli weer vele tientallen dichters in Groningen. Lees hier meer.
De tentoonstelling Kruisvaarders en Weldoeners vertelt het fascinerende verhaal van de Ridderlijke Duitsche Orde Balije van Utrecht en is te zien van 11 juli tot en met 29 november 2015 in het Centraal Museum Utrecht. Lees hier meer.
De zomertentoonstelling van 12 juli t/m 23 augustus heeft Galerie 10 bij 10 werk uitgekozen van Saskia Smit, Jenny Pierik en Anton Voorzanger. Lees hier meer.
Adverteren in de nieuwsbrief?
Wilt u ondernemende kunstliefhebbers effectief bereiken? Kies voor KunstKrant.nl!

Sinds de lancering in 2009 heeft KunstKrant.nl zich ontwikkeld tot hét medium dat door kunstliefhebbers, kunstenaars, galeriehouders, musea en andere stakeholders intensief wordt gelezen. KunstKrant.nl heeft vele abonnees op de nieuwsbrief die tweewekelijks verschijnt. Voor gerichte aandacht op korte termijn is de nieuwsbrief een ideale plaats voor adverteren. Adverteerders worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.
Meld advertenties aan bij info@kunstkrant.nl of bel voor informatie 050 30 500 22.

 
Copyright © 2015 Kunstkrant.nl, All rights reserved.
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3 
9723 TA Groningen
Tel:                  +31(50) 3050022
Mobiel:             031 (0)6 50831893
E-mailadres:     info@kunstkrant.nlunsubscribe from this list    update subscription preferences