Copy

NIEUWSBRIEF KUNSTKRANT.NL 

April 2017

Nieuws  - Reportages & Recensies - Kunstenaars - Boeken - Over ons - Contact 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

Rijksmuseum opent zijn deuren voor homo-emancipatie

De Amsterdamse band Cookachoo brengt een videoclip uit  van hun nummer Twirl. De videoclip is opgenomen in samenwerking met het Rijksmuseum en Dries Roelvink. Cookachoo wil met deze videoclip verschillende werelden bij elkaar brengen en zo bijdragen aan homo-emancipatie. Klik op de foto voor het artikel en de video.

Kunstenaar Ad Arma bekroont 25-jarig jubileum Galerie Bax Kunst met expositie

Van 15 april tot en met 27 mei 2017 exposeert ex-kunstenaar van het jaar Ad Arma uit Alphen bij Galerie Bax Kunst. De expositie wordt zaterdag 15 april feestelijk geopend door wethouder Mirjam Bakker.

Kunst- en antiekbeurs ART BREDA vindt plaats in voormalig Breda’s Museum

Kunst- en antiekbeurs ART BREDA vindt dit jaar van 7 tot en met 14 mei plaats in de voormalige behuizing van Breda´s Museum in het centrum van Breda. De tot museum verbouwde 19de eeuwse kazerne aan de Parade leent zich uitstekend voor het evenement, omdat de museale stukken hier uitstekend tot hun recht zullen komen.

Ga op ontdekkingsreis en teken mee aan Blaeu’s reuzenkaart!

Eén van de absolute topstukken van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam is de wereldkaart van Joan Blaeu uit 1648. In het voorjaar kun je tijdens het Paas-, Hemelvaart- en Pinksterweekend op het Open Pleyn meewerken aan een replica van deze wereldkaart, die nog veel groter is dan het origineel. Iedereen tekent een deel van de kaart. Tijdens het weekend wordt de kaart door jouw hulp steeds groter. 

Jaarlijkse kunstmanifestatie in de Vijfhoek van Haarlem

Ook deze lente staat de Vijfhoek een weekeinde lang in het teken van de kunst. Het thema van dit jaar: “De beest uithangen!”. Ateliers, bewoners en winkeliers openen hun deuren om u van kunst in diverse vormen te laten genieten. 

Een unieke formule: een route langs galeries met etnografica en hedendaagse kunst.


Van 5 t/m 7 mei 2017 wordt voor de zesde maal The Amsterdam Trail gehouden, een unieke formule. De route, die etnografica combineert met hedendaagse kunst, loopt dit jaar rond de Spiegelgracht, het Amstelveld en in de Jordaan. Tijdens The Amsterdam Trail ontstaan onverwachte combinaties die dwars door tijd en oorsprong heen gaan: werken van bijna 3000 jaar vóór Christus tot aan nu; van Egyptische mummies tot de nieuwste video’s.
Adverteren in de nieuwsbrief?
Wilt u ondernemende kunstliefhebbers effectief bereiken? Kies voor KunstKrant.nl!
Sinds de lancering in 2009 heeft KunstKrant.nl zich ontwikkeld tot hét medium dat door kunstliefhebbers, kunstenaars, galeriehouders, musea en andere stakeholders intensief wordt gelezen. KunstKrant.nl heeft vele abonnees op de nieuwsbrief die tweewekelijks verschijnt. Voor gerichte aandacht op korte termijn is de nieuwsbrief een ideale plaats voor adverteren. Adverteerders worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.
Meld advertenties aan bij info@kunstkrant.nl of bel voor informatie 06 50831893.
Copyright © 2016 Kunstkrant.nl, All rights reserved.
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3 
9723 TA Groningen
Tel:                   031 (0)6 50831893
E-mailadres:     info@kunstkrant.nl


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KunstKrant · Postbus 1178 · Groningen, Groningen 9701 BD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp