Copy

NIEUWSBRIEF KUNSTKRANT.NL 

Mei 2017

Nieuws  - Reportages & Recensies - Kunstenaars - Boeken - Over ons - Contact 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

Drie meesterlijke autodidacten exposeren in Wierden

De zomerexpositie bij Tolg’Art bestaat uit intrigerend werk van drie kunstenaars, Martin Sijbesma, Jan van der Meulen en Gerrit van Lieshout, die zichzelf tot een meesterlijk niveau wisten te brengen. Zaterdagmiddag 13 mei is de opening om 14.00 uur. De kunstenaars zijn daarbij aanwezig.

Beste vrienden Joost Mous en Geert-Jan Kuijpers houden dubbelexpositie 

Van 13 mei tot en met 21 mei is er in de Nieuwe Leliestraat in Amsterdam een bijzondere dubbel-expositie te zien: de mooiste Boeddhabeelden uit de collectie van Joost Mous van ARIYA Buddhasearch, en de beste schilderijen van kunstschilder Geert-Jan Kuijpers.

Kunst- en antiekbeurs ART BREDA vindt plaats in voormalig Breda’s Museum

Kunst- en antiekbeurs ART BREDA vindt dit jaar van 7 tot en met 14 mei plaats in de voormalige behuizing van Breda´s Museum in het centrum van Breda. De tot museum verbouwde 19de eeuwse kazerne aan de Parade leent zich uitstekend voor het evenement, omdat de museale stukken hier uitstekend tot hun recht zullen komen.

Drents Museum toont dierenkunst tijdens ART BREDA

Van 7 tot en met 14 mei 2017 vindt de vierde editie van ART BREDA plaats, de beurs voor kunst, antiek en design in het zuiden van Nederland. Net als voorgaande jaren is op ART BREDA een ruimte gereserveerd voor een speciale expositie. Dit jaar zorgt het Drents Museum voor een bijzondere invulling met de tentoonstelling Dieren in het Drents Museum, met werk van onder meer Chris Lebeau, George Henri Lantman, Jan Eisenloeffel en Theo Colenbrander.

Noble Savage in Rutger Brandt Gallery


De term Noble Savage wordt gebruikt voor het idee dat de mens in zijn natuurlijke staat, onaangetast door moderniteit en technologie, zuiverder en minder corrupt is dan de zogenaamde beschaafde mens. Horowitz neemt dit als uitgangspunt voor zijn recente werk.

Gemeentemuseum Den Haag en Het Nieuwe Instituut slaan de handen ineen voor tentoonstelling De Stijl 


De architectuur en interieurs van De Stijl zijn wereldberoemd. Nederlandse architecten en vormgevers als Gerrit Rietveld, Theo van Doesburg, Cornelis van Eesteren en J.J.P. Oud hebben de weg vrijgemaakt voor generaties vernieuwers na hen. Over de wortels van De Stijl is minder bekend. Komende zomer tonen Gemeentemuseum Den Haag en Het Nieuwe Instituut, dat ’s werelds grootste architectuurcollectie beheert, een prachtig overzicht van tekeningen, maquettes en meubelstukken van deze invloedrijke kunstbeweging.
Adverteren in de nieuwsbrief?
Wilt u ondernemende kunstliefhebbers effectief bereiken? Kies voor KunstKrant.nl!
Sinds de lancering in 2009 heeft KunstKrant.nl zich ontwikkeld tot hét medium dat door kunstliefhebbers, kunstenaars, galeriehouders, musea en andere stakeholders intensief wordt gelezen. KunstKrant.nl heeft vele abonnees op de nieuwsbrief die tweewekelijks verschijnt. Voor gerichte aandacht op korte termijn is de nieuwsbrief een ideale plaats voor adverteren. Adverteerders worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.
Meld advertenties aan bij info@kunstkrant.nl of bel voor informatie 06 50831893.
Copyright © 2016 Kunstkrant.nl, All rights reserved.
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3 
9723 TA Groningen
Tel:                   031 (0)6 50831893
E-mailadres:     info@kunstkrant.nl


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KunstKrant · Postbus 1178 · Groningen, Groningen 9701 BD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp