Copy

NIEUWSBRIEF KUNSTKRANT.NL 

Mei/juni 2017

Nieuws  - Reportages & Recensies - Kunstenaars - Boeken - Over ons - Contact 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

Enrico Freitag - The Pursuit of Happiness

Tijdens zijn debuut solotentoonstelling 'The Pursuit of Happiness' laat de Duitse schilder Enrico Freitag een nieuwe reeks schilderijen zien. In deze serie onderzoekt Freitag de belofte van het vrije markt kapitalisme en toont hij juist diegenen die door te consumeren en te werken een valse belofte van geluk najagen.

Vanaf 1 juni: Kunstduet in HuizerMuseum

De nieuwe tentoonstelling in het Huizer Museum brengt beelden en schilderijen bij elkaar die qua tijdsbeeld, kunststijl, expressie en achtergronden compleet verschillend zijn en toch qua kunstwerken en kunstenaars tot elkaar in verbinding staan. Want dit KUNSTDUET is een eerbetoon aan de vrouw.

Liedia van de Mortel geselecteerd voor Figurativas 2017

Figurativas is een prestigieuze wedstrijd waaraan kunstenaars uit meer dan honderd landen deelnemen. Naast een prijs maken zij kans op internationale erkenning en plaatsing van hun werk in de catalogus. Op 5 juli wordt bekend wie de winnaars zijn. De expositie van het ingezonden werk begint in september.

Satelliettentoonstelling ‘Water’ ZomerExpo 2017

ZomerExpo toont hedendaagse beeldende kunst en het bijzondere is dat iedereen kan meedoen. Dit jaar brachten 1900 kunstenaars samen meer dan 3000 werken in. Daarvan worden slechts 254 geëxposeerd.

 ‘Casa Romana’ in Rijksmuseum van Oudheden


In Casa Romana gaat eeuwenoude archeologie samen met modern design. Maar ook de archeologieliefhebber komt aan zijn of haar trekken. In totaal zijn meer dan achthonderd voorwerpen te zien.

Expositie van Michel Szulc Krzyzanowski


De Nederlandse fotograaf Michel Szulc Krzyzanowski exposeert van 28 mei tot en met 23 juli in Eduard Planting Gallery in Amsterdam. Met 'New Sequences' laat hij zijn nieuwste fotoreeksen zien. In kleur en gefotografeerd op verlaten stranden in Mexico. Voor de moderne, intrigerende beelden speelt de fotograaf met tijd en beweging en ruimtelijke begrippen als veraf en dichtbij. 
 
[Advertentie]
Adverteren in de nieuwsbrief?
Wilt u ondernemende kunstliefhebbers effectief bereiken? Kies voor KunstKrant.nl!
Sinds de lancering in 2009 heeft KunstKrant.nl zich ontwikkeld tot hét medium dat door kunstliefhebbers, kunstenaars, galeriehouders, musea en andere stakeholders intensief wordt gelezen. KunstKrant.nl heeft vele abonnees op de nieuwsbrief die tweewekelijks verschijnt. Voor gerichte aandacht op korte termijn is de nieuwsbrief een ideale plaats voor adverteren. Adverteerders worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.
Meld advertenties aan bij info@kunstkrant.nl of bel voor informatie 06 50831893.
Copyright © 2017 Kunstkrant.nl, All rights reserved.
Uitgeverij Nobelman
Emdenweg 3 
9723 TA Groningen
Tel:                   031 (0)6 50831893
E-mailadres:     info@kunstkrant.nl


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KunstKrant · Postbus 1178 · Groningen, Groningen 9701 BD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp