Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Prijavi se v zaposlitveni klub

Zavod Nefiks do 4.11.2013 vabi k prijavi
Prijava 

Zaposlitveni klubi "Služba me ne išče" so namenjeni razvijanju zaposljivosti mladih. Klub sestavlja 10 do 15 mladih iskalcev zaposlitve, ki jih usmerja vodja kluba, vsak udeleženec s podporo Nefiksa najde tudi svojega zaposlitvenega mentorja. Končni cilj je, da čim več udeležencev kluba dobi delo. Prijavnico lahko izpolnete tukaj.

Časovni in vsebinski okvir dela:
V prvem sklopu delovanja kluba (november 2013 – januar 2014) se klubovci srečujejo enkrat na teden po dve uri, preostale mesece pa enkrat na mesec.

V času prvega tromesečja si klubovci postavijo plan delovanja, izoblikujejo karierni plan in CV, pripravijo dva javna dogodka (npr. Podjetni petek, zaposlitveni zmenki) in eno podjetno aktivnost. Na tak način razvijajo svoje kompetence in socialno mrežo, saj spoznavajo svoje potencialne delodajalce, predvsem pa delujejo skupaj, kar jih motivira in odpira prostor za razvoj lastnih idej.

V drugem delu delovanja kluba (februar 2014 – julij 2014) si s pomočjo Zavoda Nefiks poiščejo mentorje, ki jih individualno vodijo, na skupinska srečanja člani kluba prinašajo pridobljene izkušnje, lahko pa na srečanja po dogovoru povabijo tudi svoje mentorje.

Predstavitev dosedanjih zaposlitvenih klubov si lahko preberete tukaj.

Dolžnosti članov Zaposlitvenih klubov
V klub se lahko prijavite prvi iskalci zaposlitve med 18 in 30 letom. Sprejeti v klube se obvežete, da boste sodelovali po svojih najboljših močeh, zato:
- z Zavodom Nefiks podpišete dogovor o sodelovanju,
- se obvežete, da boste prisotni na 80 % rednih srečanj kluba.

Na podlagi uspešnih klubov iz preteklega leta, letos mladim v Ljubljani, Vojniku, Postojni, Gornji Radgoni, Zagorju ob Savi, Kopru, Domžalah, Mariboru in Šentjurju znova ponujamo možnost vključitve.

Prva sezona delovanja zaposlitvenih klubov je dala odlične rezultate! V vsak klub bomo sprejeli 15 najbolj motiviranih in najustreznejših mladih kandidatov, ki bodo izpolnili spodnjo prijavnico.

Rok za prijavo je 04. november 2013. V primeru prevelikega števila zainteresiranih bodo imeli prednost kandidati, ki vpisujejo v Nefiks oz. so se prijavili na Nefiks priznanje.

Podpiramo projekt Služba me ne išče  poišči nas na Facebooku

Zavod Nefiks
Ob dolenjski železnici 12
1000 Ljubljana
info@nefiks.si
www.talentiran.si
040698915

unsubscribe from this list | update subscription preferences