Copy
Nova številka obvestilnika e-Nefi! Skrbimo za zaposlitveno pismenost mladih - APRIL 2017 (1/2), št. 06/2017.

NEFIKS JEZIKOVNI KLUBI PO CELOTNI SLOVENIJI


Ljubljana, Novo mesto in Maribor so že pridno zakorakali znanju tujega jezika naproti. Ta teden prične s srečevanjem še Celje in Sežana, v katerega se še vedno lahko vključiš. Prav tako še vedno zbiramo prijave za Lucijo (španščina, nemščina), Velenje in Ljubljano (angleščina, kitajščina).

Ker je znanje tujih jezikov zelo pomembno in nujno pri iskanju zaposlitve, smo se letos odločili, da omogočimo mladim, da pridejo do tako potrebnega znanja tudi v svojem kraju,  brez večjih stroškov in s pomočjo rojenega govorca določene tuje države. Klub pa bo zastavljen tudi v smeri izboljšanja zaposljivosti, kot smo to do sedaj delali z zaposlitvenimi klubi za mlade.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest, do 12 oseb na klub TUKAJ.


STAY HUMAN


Ali si star/a od 18-25 let in te zanima področje človekovih pravic, diskriminacije, sovražnega govora in problematika neenakosti spolov? Potem si pravi/a za mladinski izmenjavi, ki bosta letos, v mesecu juniju potekali v Italiji (Macareta) in Litvi( Karsakiskis)!

Izmenjavi sta del projekta Stay Human – human rights education progamme, v katerem kot sodelujoči partner sodelujemo tudi mi, Zavod Nefiks (preveri talentiran.si). Naša naloga je, da na vsako izmenjavo pošljemo 5 motiviranih udeležencev!

Želiš sodelovati?
  • Prijave zbiramo na email: international@nefiks.si
  • V prijavi na kratko opiše sebe, na katero izmenjavo se prijavljaš, ter svojo motivacijo za sodelovanje.
  • Prijave pošljite do 16.4.2017!

KOLEGICE PRIHAJAJO V LOGATEC IN BREŽICE ...

... ker je vstop na trg dela lažji, če imaš ob sebi mentorico!
  • Si mlada iskalka prve zaposlitve ali študentka višjih letnikov?
  • Si želiš mentorskega sodelovanja z uspešno žensko, ki deluje na podobnem poklicnem področju, kot bi tudi ti rada v prihodnosti delovala?
  • Bi rada bolj suvereno vstopila na trg dela?
Če si na zgoraj navedena vprašanja odgovorila pritrdilno, te vabimo, da se nam pridružiš v projektu Kolegice ter postaneš udeleženka kluba v Logatcu ali Brežicah! Prijave zbiramo do srede, 12. aprila 2017, TUKAJ!

Več o projektu Kolegice si lahko prebereš na spletni strani www.talentiran.si pod zavihom Kolegice.
Veselimo se srečanja s tabo in pisanja novih uspešnih zaposlitvenih zgodb.
Ekipa Kolegic, Zavod Nefiks

NEFIKS ZAPOSLITVENE REŠITVE


Nefiks zaposlitvene rešitve, v okviru katerih delujejo Nefiks 5ke, vabi v svoje vrste motivirane kandidate in mlade iskalce zaposlitve do 29 leta, ki želijo brezplačno »spedenat« znanje v družbi in si s tem povečati možnosti, da se znajdejo v službi! Projekt Nefiks zaposlitvene rešitve se izvaja v obliki Nefiks 5k v večjih krajih po vsej Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Lucija, Škofja Loka ...), v primeru velikega števila prijav pa tudi v kakšnem manjšem. Prijavi se že sedaj.

TUTORSTVO

Pridruži se vedoželjni in zabavni ekipi tutorjev, s katerimi boš imel/a možnost sodelovati tudi na različnih projektih, zabavnih dogodkih, ki jih organiziramo na Nefiksu, brezplačnih izobraževanjih, izmenjavah v tujini ter mnogo drugega. Prijaviš se lahko preko prijavnice TUKAJ in tvoje on-line (ali osebno) izobraževanje se lahko začne že danes.


Svoje znanje vpiši v Nefiks in si pridobi prednost na trgu dela.
KLIK
Copyright © 2015 NEFIKS, All rights reserved. 
Neformalni informator E-NEFI posreduje informacije o vlogi in pomenu neformalnega izobraževanja v Sloveniji, ponuja informacije o ponudbah in razpisih ter o delovanju Zavoda NEFIKS. 

Our mailing address is: 
Zavod NEFIKS
Ob dolenjski železnici 12
1000 Ljubljana
Slovenia
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NEFIKS · Ob dolenjski železnici 12 · Ljubljana 1000 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp