Copy

Kedves Olvasó!

Februárban is az e-Trafó online felületein várunk tematikus programjainkkal, melyek - a pénteki stream színház kivételével - ingyenesek és később is visszanézhetők a Facebook-oldalunkon.

Hétfő esténként folytatódnak a Táncműhely online táncórák a Műhely Alapítvány szervezésében: Keresztes PatrikOberfrank Réka, Grecsó Zoltán és Góbi Rita várnak a képernyők elé. Itt az alkalom, hogy különböző mozgástípusokban és kortárstánc-stílusokban is kipróbáld magad.

A keddi Fülbevaló zenei kínálatában az EXILES elektronikus zenei kiadó Sirens (Szirének) albumának soundtrack verzióját hallgathatod meg ITT, a következő héten bemutatkozik a Tudás Hatalom csoport, február 16-án jön Bernáthy Zsiga és Karcis Gábor audiovizuális live actje, 23-án pedig Infragandhi e-trafós DJ setje.

Szerdánként népszerű ismeretterjesztő sorozatunk, a TudásTrambulin webinárjai láthatók. Tegnap Kricsfalusi Beatrix színháztörténész adott elő Színház és környezettudatosság témában, a továbbiakban Rényi András folytatja A tánc peremén c. előadását, majd Molnár Szabolcs értekezik A szobrok lelkéről.

Gondolat Generátor edukációs műhelyünk következő Online Mesélő storytelling estje február 24-én, szerdán lesz. Hamarosan nyílik online közösségi házuk is, melyet a #MINDENKITÖRTÉNET c. előadás szereplőivel közösen álmodtak meg.

 

KAPCSOL(ÓD)J BE ONLINE!
 

A Trafó Galéria továbbra is folytatja a Nyitott Műterem c. online műteremlátogatás-sorozatát. A következő hetekben csütörtök esténként Keresztes Zsófia, Rita Ackermann, Gerhes Gábor, Borsos Lőrinc, Ember Sári és Németh Ilona műtermébe nyerhetünk betekintést, és ismerhetjük meg legfrissebb műveiket, terveiket. A galéria csapata pedig már az újranyitáson dolgozik: következő új kiállításunk a világszinten ismert és elismert Wolfgang Tillmans egyéni kiállítása lesz. Ezt követi majd Anca Benera és Arnold Estefan művészpáros kiállítása. Terveink szerint ősszel Kaszás Tamás legfrissebb munkáit bemutató egyéni kiállítása lesz látható. (További részletekért iratkozz fel a Trafó Galéria hírlevelére ITT.)

A hét kiemelt napja számunkra mégis a péntek, amikor egyszeri és különleges, online platformra születő vagy újragondolt előadásokat mutatunk be az e-Néző sorozatban. Ezek jegykötelesek, és csak valós időben vagy korlátozott ideig nézhetők meg. Februárban az alábbi műfajokkal várunk: családi újcirkusz, virtuális bűvészműsor, dokumentumszínházi felnőtt előadás, dokutánc premier. Részletek itt, a folytatásban. Tarts velünk!

Péntek esti STREAM-ELŐADÁSOK
A szerencsések ősszel láthatták a Trafó Nagytermében bemutatott Restlesslegs c. újcirkusz előadást, mely a nyugtalan láb szindróma nevet viselő alvászavar fizikai tüneteinek felidézésén keresztül keresi a megoldást az állandó nyughatatlanságra.

A Freak Fusion társulat produkciójának online változatában a néző ki tudja választani, hogy melyik szereplő szemszögéből nézi végig az előadást: a kötél tetejéről vagy inkább úgy, hogy a vállán állnak. Az artisták az avatárjaink.

Online jegyvásárlás: IDE kattintva

 
Gyertyán Balázs és Varga Vince közös, kifejezetten online előadótérre tervezett interaktív virtuális bűvészműsora a nézők aktív bevonásával teremti meg a kártyatrükkök, különböző mentalista mutatványok és vizuális képalkotási illúziók által generált kíváncsiság szórakoztató atmoszféráját. 

A Trafóklubból valós időben közvetített Virtual Irrealities olyan igazi digitális és élő közösségi élmény, ahol mindenki, aki szeretne, aktívan részt vehet a műsorban, legyen a világ bármely pontján.

Online jegyvásárlás: IDE kattintva (a nézőszám limitált)
Hogy éljük meg a magányunkat most, hogy erősebben szembesülünk vele, mint korábban bármikor? 

Emberek történeteket mesélnek – méghozzá sajátot. Röviden így jellemezhető a TÁP Színház ALATTA-FELETTE: B@szatlanul... avagy Hiányaink, Most és Örökkön – magány: szex, munka, internet c. produkciója.

Dokumentumszínház. Igaz történetek, valódi titkok. 16 éven felülieknek.

Előadók: Egger Géza, Fekete Ádám, Göndör Laci, Hajmási Péter, Háda Fruzsina, Jónás Vera, Laboda Kornél, Láng Annamari, Vajdai Vilmos, Vetlényi Lili, Vranik Krisztián, Znajkay Zsófia

Online jegyvásárlás: IDE kattintva (hamarosan)
A kredenc a pincében maradt c. „elő-adás” az ugyanerre a napra tervezett nagytermi táncpremier esszenciája, képernyőre optimalizálva. Ahogyan a majdani színpadi produkció, úgy az online verziója is ritkán tárgyalt témát boncolgat. Azt, hogy hogyan változtatnak meg bennünket az évtizedek, és hogy miként alakít át bennünket a folyton lecserélődő korszellem. Olyan univerzális nyelv után kutat a werkfilm, tánc, interjú és kerekasztalbeszélgetés műfajait ötvözve, amelyet társadalmi, kulturális, generációs háttértől függetlenül mindannyian megértünk.

Szereplők-előadók: Kasza Polett, Kiss Eszter, Krámer György, Takács Katalin, Váth Máté / Szöveg, dramaturgia: Vinnai András / Díszlet, látvány és világítástervezés: Dömölky Dániel / Zene: Gryllus Ábris / Jelmez: Kasza Emese – MEI KAWA / Rendező-koreográfus: Simkó Beatrix

Online jegyvásárlás: IDE kattintva (hamarosan)

Megvalósul a Staféta Program keretében.
E-MŰSORNAPTÁR
letölthető ITT a weboldalunkról
Hírlevél továbbküldése Hírlevél továbbküldése
Facebook
Website
Instagram
YouTube
Írj nekünk: jegypenztar@trafo.hu


This email was sent to <<emailcímed>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Trafo House of Contemporary Arts · Liliom u. 41. · Budapest, H 1094 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp