Copy
Ha nem látod a hírlevelet, kattints ide.

2020Solidarity támogatói kampány

A Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület és a Trafó Galéria közösen csatlakozik ahhoz a szolidaritáson alapuló nemzetközi képzőművészeti kezdeményezéshez, melyet Wolfgang Tillmans és az általa létrehozott Between Bridges alapítvány szervez azzal a céllal, hogy a COVID-19 krízis nyomán nehéz helyzetbe került kulturális helyeket, közösségi projekteket és kiadványokat támogassa.

A kampány számára több mint 50 neves képzőművész ajánlott fel plakátokat, többek között Marlene Dumas, Jeff Koons, Pierre Huyghe, Andreas Gursky, Wolfgang Tillmans, Luc Tuymans, Thomas Ruff és Anne Imhof.

A plakátok nyomtatásáról és Budapestre szállításáról a Between Bridges gondoskodik, a printek utáni teljes bevételt az eladó szervezetek számára ajánlották fel. A kampányból befolyt összeg felét az FKSE működési költségeire, míg másik felét a Trafó Galéria jövő évadra tervezett kiállításaira és egyéb eseményeire (performanszok, vetítések stb.) felkért hazai képzőművészek tiszteletdíjára fordítjuk majd. A befolyt támogatásokon túl - melyre mindkét intézménynek nagy szüksége van -, azt is reméljük, hogy ez a közös kampány egy lépéssel közelebb vezet majd egy ennél tágabb, egymást támogató összefogáshoz is a hazai képzőművészeti szervezetek és intézmények között, mely nélkül a hazai képzőművészek pályakezdésének és pályán maradásának segítését és érdekképviseletét nem tartjuk elképzelhetőnek a jelenlegi bizonytalan helyzetben.

A plakátok A2 méretűek (59.4 x 42 cm), darabonként 17 700 forintba (50 euró) kerülnek. A művészek által a kampányra felajánlott plakátok darabszáma nem limitált, de azok kizárólag a kampány végéig (2020. július 1.) érhetőek el.

Az oldalon megvásárolt plakátok - miután a nemzetközi postai küldeményforgalom újra akadálytalanaul működik - személyesen a Trafóban vehetőek át, de szívesen postázzuk is majd azokat.

A 2020Solidarity plakátjai az alábbi művészektől érhetőek el az FKSE és a Trafó Galéria közös kampányában:
Alexandra Bircken, Melanie Bonajo, Elmgreen & Dragset, Simon Denny, Marlene Dumas, Andreas Gursky, Wade Guyton, Pierre Huyghe, Jeff Koons, Glenn Ligon, Karol Radziszewski, Anri Sala, Thomas Struth, Wolfgang Tillmans, Luc Tuymans, Gillian Wearing, James Welling, David Wojnarowicz.

További információért és a plakátok átvételével kapcsolatos részletekért, kérjük, írjon a gallery@trafo.hu e-mail címre.

Külön köszönjük Wolfgang Tillmansnak, a Between Bridgesnek és az összes résztvevő képzőművésznek a felajánlásokat!

A PLAKÁTVÁSÁRLÁS MENETE:

1.) Képválasztás

Válassza ki a plakátot a következő oldalon látható képek közül: trafo.hu/trafo_galeria/2020solidarity

2.) Fizetés

https://adjukossze.hu/kampany/2020solidarity-1526

Támogassa az Adjukössze kampányt legalább 17.700 forinttal (vagy többel, ha nagyobb támogatással szeretne hozzájárulni az ügyhöz). A támogatói felületen tüntesse fel a nevét. Ne felejtse el kipipálni a következő mezőket, különben nem tudjuk azonosítani a rendelését:

Szeretném az adataimat elrejteni a publikus felületekről.

Beleegyezem, hogy az adataimhoz a támogatott szervezet hozzáférhessen.

3.) E-mail-es megerősítés

Az adományozást követően, kérjük, írjon a gallery@trafo.hu címre, a levélben pontosítsa a következőket:

- Melyik művész plakátját választotta.
- Személyes átvétellel vagy postázással szeretné a plakátot kézhez kapni.
- Amennyiben postán, kérjük, írja meg a pontos szállítási címet. (A postázás pontos költségét ezt követően tudjuk majd megírni).


 
Trafó Kortárs Művészetek Háza  //  Trafó Galéria
1094 Budapest, Liliom utca 41.   //   t: +36 1 456-2040   //  gallery@trafo.hu   //  
www.trafo.hu
A Trafó Galéria a járványhelyzet miatt bizonytalan ideig zárva tart. További hírekért, kérjük, figyeljék honlapunkat és Facebook-oldalunkat.


This email was sent to <<emailcímed>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Trafo House of Contemporary Arts · Liliom u. 41. · Budapest, H 1094 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp