OKTOBER 2015Moon Styling laat weer van zich horen

Uit de schaduw weer in het licht: Moon Styling. De foto hiernaast heb ik niet zo maar gekozen. Lees het verhaal erachter, gepubliceerd in maart jl. voor Artaganza: Women Unlimited

Een jaar geleden informeerde ik jullie via de laatste nieuwsbrief dat verandering was aangebroken. Afgelopen jaar heb ik een samenwerkingsverband opgezet voor coaches en counselors onder de naam De lage drempel. (www.delagedrempel.nl)

Moon Styling stond een tijd in de schaduw. Ik dank Jorien Kok, ook via deze weg. Zij heeft  voor mij onderzoek gedaan naar de diensten en doelgroep voor Moon Styling. Inmiddels heb ik de website vernieuwd naar aanleiding van haar bevindingen.

Wat blijkt? Mijn klanten willen toch het liefst tips, wetenswaardigheden, adviezen over kleur en stijl maar dan wel gezellig, samen in een groepje ervaringen op doen. Voor deze gezellige en interessante uitjes heb ik voortaan elk kwartaal workshops met open inschrijving. Laat daarom vooral van je horen, suggesties zijn welkom!

Voor wie persoonlijke aandacht wenst, biedt Moon Styling naast de verschillende losse kleur en stijl diensten o.a. drie arrangementen voor wie liever voor duurzaamheid kiest. Zoals bijvoorbeeld 'Mooi van binnen, mooi van buiten'.

Verder in deze nieuwsbrief:

  • Gezellige workshops bij Moon Styling voor jou! Check de activiteitenkalender
  • Dé nieuwe kleur najaar 2015
  • Reserveer nu alvast: Shoppen met Moon bij Catwalk Vintage in Amersfoort
  • Aanbieding voor jou als klant van Moon Styling: Samen door jouw garderobe!

Moon Styling activiteitenkalender najaar 2015
Moon Styling workshop in een nieuw jasje! Voortaan organiseer ik elk kwartaal workshops op donderdagavond en op zaterdagen met open inschrijving. Of je nu alleen komt of met meer, je bent altijd in een groep. Gezellig, inspirerend en informatief.Kijk maar gauw

Dé nieuwe kleur najaar 2015 Marsala
Lady in Red....Wat een geluk dat dit De kleur van dit seizoen is. Ik weet uit ervaring, wij vrouwen houden van rood!.
De favoriete rood tint voor dit seizoen is 'MARSALA', een warme en robuuste wijnrode kleur. Deze winter combineren we verschillende rood tinten met elkaar.  Wil  je meer weten of kleur en hoe te stylen? Boek dan gauw een workshop.

Introductie aanbieding voor a.s. zaterdag 31 oktober. 'Speuren naar jouw juiste kleuren':
Meld je je aan met  z'n tweeën, dan betaal je slechts € 29,50 per persoon! (Maximaal 4 aanmeldingen voor deze prijs, uiterste datum van aanmelden vrijdag 30 oktober a.s. via 06-513 78 059.

Samen met Moon door je garderobe
Voor jou mijn klant een aanbod, wel heel aantrekkelijk nu de herfst is aangebroken. Een frisse herfstige wind door je kledingkast. De hele maand november kun je profiteren. Van € 65,- voor € 55,- per uur (min. 2 uur). Bel snel en informeer naar de mogelijkheden 06-513 78 059.

Shoppen met Moon bij Catwalk Vintage
Het is nog ver weg  maar noteer en reserveer alvast.
Donderdag 10 december 2015 om 18.30u tot 21.30u.
Kosten € 10,- per persoon. Maximaal 15 personen.

Gegarandeerd:
-Gezelligheid en leuke ontmoetingen
-Aanbod met mooie, unieke items tegen zeer aantrekkelijke prijzen
-Deskundig stijladvies van Tamara en Moon
-Heerlijke hapjes en drankjes
Aanmelden via moonstyling@despa-mc.nl

Zie ik je gauw weer?

Met herfstige groet,
Simone de SpaUnsubscribe moonstyling@despa-mc.nl from this list | Forward to a friend | Update your profile
Copyright (C) 2015 Moon Styling All rights reserved.
*|ELSE:|* Copyright (C) 2015 De lage drempel All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp