TVM pleziervaart nieuws - april 2019

Vaartuigenhulpverzekering en andere hulpverlening

Wij krijgen de volgende vraag soms binnen: ‘Wanneer kan ik gebruik maken van hulpverlening tijdens de pleziervaart?’ Er zijn verschillende antwoorden mogelijk, want het is afhankelijk van uw situatie. Zo ligt het er aan of er een noodgeval is of niet.

Op onze website vindt u uitgebreid informatie over de vaartuigenhulpverzekering en andere hulpverlening.

 

Naar de website
 

Is uw boot klaar voor de zomer?

De lente is begonnen en langzaam wordt het weer aangenamer. Maar is uw boot al klaar voor het vaarseizoen? Er zijn genoeg punten waar uw boot aan moet voldoen, maar weet u waar u op moet letten? We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

eigen_rijder_pakket_1.png
 

Hoe is uw reddings- of zwemvest er aan toe?

Een goed werkend reddingsvest is van levensbelang. Een opblaasbaar reddingsvest moet daarom elke 2 jaar gekeurd worden. In samenwerking met 8 watersportwinkels, producenten en keuringsorganisaties van reddingsvesten loopt een actie in april om reddingsvesten te laten controleren.

De KNRM ondersteunt de actie vanuit haar preventierol. Tijdens de hele maand april kunnen watersporters hun opblaasbare vesten voordelig laten keuren via de deelnemende winkels.

 

 

Succesvolle Boot Holland

Van 8 t/m 13 februari 2019 vond de beurs Boot Holland plaats in Leeuwarden. Het watersportseizoen 2019 is hiermee weer begonnen. Velen van u hebben een bezoekje gebracht aan onze stand. Wij kijken terug op een gezellige en goede beurs. Wilt u een sfeerimpressie van Boot Holland?

 

Heeft u al een TVM vlag of wimpel?

Toe aan een nieuwe vlag of wimpel voor uw boot? U kunt als klant een nieuwe bij ons bestellen! Vul uw gegevens op onze website in en u ontvangt de vlag of wimpel dan zo spoedig mogelijk.