Volgens Robert krijgt vervolg!

Volgens Robert krijgt tweede seizoen

De VARA zal in 2015 het tweede seizoen van Volgens Robert uitzenden, een vervolg op de eerste reeks van acht afleveringen van schrijfster Maria Goos over een huisarts met een midlifecrisis, gespeeld door Peter Blok.  

De makers zijn zeer verheugd om verder te werken aan de lotgevallen van Robert Finkelstein. In seizoen twee zet hij zijn kennis en ervaring in bij de Vrije Zorgpost, een artsendienst voor de niet- verzekerde mens (illegalen, anarchisten, studenten) die draait op basis van vrijwilligheid en giften. Daar krijgt Dokter Robert te maken met een geheel andere kant van de samenleving, wat onvermoede krachten in hem naar boven brengt.
 
Begin juli wordt Volgens Robert vertoond op het Franse festival Serie Series in Fontainebleau, in aanwezigheid van regisseur Joram Lürsen. 
 
De dvd van het eerste seizoen is nu verkrijgbaar. 

Opnamen Bloedverwanten gestart

De opnamen van het derde seizoen Bloedverwanten zijn in volle gang. In Bloedverwanten volgen we de familie De Winter en het familiebedrijf De Winter Flowers. De vaste cast maakt opnieuw haar opwachting in een aaneenschakeling van zakelijke en familie-intriges: Sylvia Hoeks, Derek de Lint, Henriette Tol, Pierre Bokma, Eelco Smits, Saskia Temmink, Khaldoun Elmecky, Yvonne van den Hurk, Tanja Jess en Teun Luijckx. Nieuwe rollen zijn er voor Noortje Herlaar en Egbert Jan Weber.
Regie is in handen van Anne van der Linden en Pieter van Rijn. Het scenario is geschreven door Haye van der Heiden. Bloedverwanten is een co-productie met Kemna&Zonen en wordt in 2014 bij de AVRO uitgezonden.

Recepten van Boven 
vanaf december bij Net5

Voor Net 5 hebben wij in samenwerking met Libelle een heerlijk kort hapje gemaakt dat vanaf december te zien zal zijn: Recepten van Boven.
Cuisiniere Yvette van Boven maakt in vijf smakelijke minuten een gerecht klaar. Tenminste, als haar man Oof of haar hondje Marie de boel niet komen verstoren!
scenario: Roos Ouwehand. regie: Anne de Clerq

Raadkamer pilot gedraaid 

Een  volgende stap in de ontwikkeling van De Raadkamer, een serie over een groep rechters, is gezet. In een korte pilotaflevering vertolken acteurs Gijs Scholten van Aschat, Lies Visschedijk, Freek Brom, Nasrdin Dchar en Karina Smulders vijf rechters die in de raadkamer tot een oordeel moeten komen over een lastige moordzaak. Ondertussen heeft elke rechter zo zijn of haar eigen privé problemen; pubers die niet willen deugen, beslissingen die verkeerd uitpakken. Uiterst actuele serie over de privé levens en het werk van een groep rechters in een meervoudige kamer.
In samenwerking met de NCRV en in co-productie met Kemna & Zonen.  

Verliefd Verloofd Getrouwd zoekt financiele partners in Deventer

Eén straat, drie huizen, drie leeftijdsfasen: drie vrouwen die zich vol overgave in het leven storten en met hun liefdes en dat leven dealen. Meer is er niet nodig voor een serie vol energie, verwarring, humor en hartstocht.
scenario: Wim Bax. regie: Job Gosschalk en Idse Grotenhuis.

De Prooi
In montage

Afgelopen maand zijn de opnamen afgerond van de driedelige televisieserie De Prooi. De serie over de ondergang van de ABN AMRO met Pierre Bokma in de rol van topbankier Rijkman Groenink is momenteel in montage. Editor: Sandor Soeteman. Regie: Theu Boermans.

De serie wordt vanaf 19 oktober bij de VARA  op NL 2 uitgezonden.

Latif gevonden!

De 12 jarige Dylan Mouzouni gaat de hoofdrol spelen in de korte jeugdfilm De Jongen Die Dacht Dat Hij Goed Was Zoals Hij Was. De vaderrol wordt gespeeld door Abdembi Azzaoui. De opnamen vinden half juli plaats. De film is een coproductie met de KRO en is ontwikkeld in het kader van Nu of Nooit II. Regie: Tami Ravid, scenario: Roslin Prager.

Over deze nieuwsbrief

Binnenkort hopen wij u meer nieuws te kunnen brengen over deze en andere producties. De vernieuwde website van IDTV Drama is nu online: www.idtv.nl

tel. 020-3143322
www.idtvdrama.nl
mail@idtvdrama.nl

Copyright © 2013 Primordial webdesign iov. IDTV Drama, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp