Copy
... bands!
Bekijk dit bericht in je browser
voordekunst

voordekunst kiest: bands

Afgelopen week werd bekend dat er maar liefst vijf (oud-) voordekunst projecten genomineerd zijn voor Popronde 2014. Hiermee zijn we natuurlijk erg content. We hebben momenteel ook nog behoorlijk wat leuke jonge bands op voordekunst.nl staan. Exit Clause bijvoorbeeld. Zij behaalden binnen no time de benodigde financiering voor hun debuutalbum bijeen. In deze voordekunst kiest drie bands die nog best wat extra support kunnen krijgen.

We stellen ze graag aan je voor, deze twee boy bands en vier rock chicks. Lees, kijk, luister en doneer!     

Nico kiest...
BOOZE UP THE JACUZZI
Hoewel de naam anders doet vermoeden hebben de Cheap Thrills geld nodig voor hun debuutalbum. Een speedrock plaat door vier powerfreules voor in bed, bad of beyond...
Cheap Thrills - BOOZE UP THE JACUZZI
Afgelopen jaar hebben de dames van Cheap Thrills al hun tijd en energie gestoken in hun eerste EP My Beaver Likes Wood. Dit heeft voor hen vele deuren geopend. Zo deden ze afgelopen jaar mee aan Popronde 2013, zijn ze Cortonville Villagers Choice geworden en konden ze naar Frankrijk om te schrijven aan hun eerste album BOOZE UP THE JACUZZI

De teksten zijn klaar, nu moet er opgenomen worden. Hiervoor is de Amsterdam Record Company (ARC) geregeld, een van Amsterdams beste studio's. Er is nog wat geld nodig, steun jij Cheap Thrills? Bij een donatie van € 300,- staan ze in je woonkamer. Je kunt keiharde rock 'n roll / garage / speedrock verwachten, dus nodig je buren ook alvast uit!

 
doneer nu!
Talitha kiest...
Help mee aan Close Up's derde EP!
Heb jij net als ik nooit de kans gekregen om te picknicken, dineren, bowlen of midgetgolfen met Take That of de Backstreet Boys? Niet getreurd, de jongens van Close Up nodigen ons uit voor een wedstrijdje midgetgolf als wij bijdragen aan hun derde EP.
Help mee aan Close Up's derde EP!
De jonge Utrechtse band Close Up is klaar voor een volgende stap: hun derde EP met daarop een nieuw geluid. Hier hebben ze de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Deze EP, met in ieder geval vier nummers, wordt opgenomen in de studio van Bas van Wageningen (Di-rect). Om dit te realiseren, schakelt Close Up jouw hulp in. 

Eerder al werkte Close Up samen met hun fans voor de clip bij 'Cold War Affair', die uiteindelijk zelfs op de site van Coldplay verscheen. Nu kun je bijdragen aan de realisatie van hun derde EP. Bij € 50,- mag je naar de pre release party én zingt Close Up je voicemail in. 

 
doneer nu!
Kristel kiest...
Charmplay debuut EP - Join team Charmplay
De heren van Charmplay zouden niet misstaan op een A2 poster boven een meisjesbed. Na een succesvol eerste jaar gaan deze heren net zo veel harten veroveren als One Direction. Sluit je aan bij Team Charmplay!
 
Charmplay debuut EP - Join team Charmplay
En hier is Charmplay, een ambitieuze indie-pop band uit Gorinchem. Ook Charmplay heeft een goed jaar achter de rug. Zo werd hun single 'Gold' in 2013 gekozen tot jeugd Olympisch Anthem en speelden ze in stadion De Galgenwaard. 

Tot nu toe investeren de jongens van Charmplay al hun tijd en energie in de band, maar voor het opnemen van een professionele eerste EP is hulp van buiten meer dan wenselijk. Je krijgt er veel voor terug, van naamsvermelding, tickets tot zelfs een Huiskamerconcert Deluxe XL. Doe jij mee? Join Team Charmplay!
 
doneer nu!
bekijk ook alle andere projecten
Share
Tweet
Forward to Friend
Share
Copyright © 2014 voordekunst, All rights reserved.


schrijf je uit voor deze mailing   werk je voorkeuren bij