Copy
Hvis du har læst vores bøger, eller været på et af vores foredrag/workshops, ved du allerede at forskningen viser, at arbejdsglæde hovedsagligt kommer af RESULTATER og RELATIONER. Arbejdsglæde handler altså om at gøre et godt og meningsfyldt stykke arbejde, som du er stolt af - sammen med gode kolleger. 

Rigtig mange synes det er svært at vende tilbage til job efter nedlukningen, og mange af os går en fremtid i møde med hybridarbejde. Derfor er fokus i dette nyhedsbrev på vores relationer, for relationerne kræver ekstra fokus, når vi ikke ses hver dag. Naturligvis får du i artiklerne konkrete tips :-) 

I dette nyhedsbrev kan du læse om: 
  • Genfind de gode relationer
  • 5 spørgsmål til fastholdelse af dine medarbejdere
  • Fejr jeres sejre – store som små
  • Månedens video: WD-40
  • Lær hinanden bedre at kende med arbejdsglædepoker
  • Gratis online foredrag: Arbejdsglæde og hybridarbejde
Rigtig god læselyst!

Genfind de gode relationer

Nogle har været ivrige efter at komme tilbage til arbejdspladsen, tilbage til vores fantastiske kolleger! Andre kan næsten ikke overskue at komme tilbage på fuld tid, da de skal pendle flere timer dagligt, får mindre tid sammen med familien, eller måske fordi de virkelig har nydt at kunne arbejde uforstyrret hjemmefra.

Gode relationer på jobbet er vigtige, det gør dine arbejdsdage bedre og mere behagelige, men gør dig også bedre til at samarbejde. Men hvordan kan du så finde eller genfinde de gode relationer?

FÅ TIPS HER

5 spørgsmål til fastholdelse af dine medarbejdere

Ledigheden er den laveste i 13 år. Ledighedsprocenten var i november 2021 på 2,8% hvilket er 0,2%-point lavere end i oktober 2021, og i december faldt den yderligere til 2,5%. Så lige nu er et af de vigtigste spørgsmål du som leder skal stille dig selv:

Hvad kan jeg gøre for at skabe mere arbejdsglæde?

For arbejdsglæde er nemlig et direkte link til lav medarbejderomsætning og lavt sygefravær. Det er vigtigt at du kender dine medarbejdere godt – naturligvis fagligt, men også som mennesker. I denne artikel får du forslag til 5 spørgsmål du kan stille dine medarbejde - spørgsmål der kan hjælpe dig til at skabe arbejdsglæde for den enkelte, og dermed fastholde de gode medarbejdere. 

LÆS HELE ARTIKLEN HER

Fejr jeres sejre – store som små

Når I fejrer (selv de små fremskridt), kan det hjælpe jeres team/afdeling/projektgruppe med at cementere jeres rejse mod målet. Det viser at I er på rette vej, og motiverer jer til at arbejde videre. Det er det man kalder: “The Power of Small Wins“. Så ud over at det er motiverende i selve processen, så fremmer det også produktiviteten.

Denne artikel giver en 4-trins plan for hvordan I kunne synliggøre det arbejde I rent faktisk når. 
LÆS MERE HER
"Spændende og "levende" foredrag. Dejligt at være medinddraget
og ikke blot sidde og høre :-)"

 
- Glad kunde

Månedens video

Garry Ridge var taler på en af vores tidligere arbejdsglædekonferencer, her talte han om hvordan han, som direktør for WD-40, skaber arbejdsglæde - og har skabt en global milliard-forretning med et konstant fokus på arbejdsglæde.

Garry deler i videoen den vigtigste årsag til deres succes: WD-40 har skabt en kultur præget af et stærkt tilhørsforhold, kommunikation, delte værdier og konstant læring.
SE VIDEOEN HER

Lær hinanden bedre at kende

HVOR GODT KENDER DU DINE KOLLEGER?

Arbejdsglædepoker er et kortspil, der både er energisk, dynamisk og indsigtsfuldt. Spillet giver en gensidig forståelse og accept af jeres forskelligheder, og er et super udgangspunkt for at tale om betydningen af menneskelige forskelligheder i relation til arbejdsglæden.

Arbejdsglædepoker kan spilles i grupper som kender hinanden godt, men er også fantastisk til nye teams, hvor I skal lære hinanden bedre at kende. Vi kommer naturligvis gerne forbi, og faciliterer spillet for jer. 

LÆS MERE HER

Gratis online foredrag

2 GRATIS ONLINE FOREDRAG OM HYBRIDARBEJDE MED ARBEJDSGLÆDE

Der er fordele og ulemper ved hybridarbejde, og for at lykkes med den nye måde at arbejde på, kræver det fokus på arbejdsglæden - både fra virksomhedens side, men også blandt medarbejderne. Vi har nemlig alle et ansvar for arbejdsglæden!

Vil du høre hvad I som virksomhed kan gøre, for at skabe en kultur med arbejdsglæde - uanset om du er leder eller medarbejder? Så er der lige nu mulighed for at få et smagsprøve på vores foredrag "Hybridarbejde med arbejdsglæde". Vær opmærksom på at der er plads til max. 100 personer.  

BOOK DIN PLADS HER

HEARTCOUNT

 En helt ny måde at måle arbejdsglæden på - resultaterne kan løbende ses online

LÆS MERE

ARBEJDSGLÆDESHOPPEN

 Husk at du kan købe, bøger, plakater, spil m.m. i Arbejdsglædeshoppen

GÅ TIL SHOPPEN

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os ;-)

 

 

Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741
Mail:
  info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2022 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp