Copy
Hej <<Mit fornavn er>>

Sommeren har ramt Danmark, og nogle af jer er allerede gået på sommerferie. Vi synes ikke I skulle snydes for et nyhedsbrev i juli, så her er et lille et af slagsen, med 5 korte artikler: 

I dette nyhedsbrev kan du læse følgende artikler: 
  • 3 tips til at holde sommerferie med glæde
  • Dårlige dage på jobbet - deltag i vores store undersøgelse
  • Husk relationerne i forandringstider
  • Månedens video: Corporate Compassion om medfølelse på arbejdspladsen
  • Sommerferie i arbejdsglædeshoppen
Rigtig god sommer og god læselyst!

3 tips til at holde sommerferie med glæde

Sommerferietiden er over os og det er tid til at lade batterierne op, få nye indtryk og nyde samværet med familie og venner. 

Sørg for at gå på sommerferie med ro i maven og styr på opgaverne, så du i ferien ikke skal tænke over det arbejde der kan hobe sig op mens du er væk. For sådan behøver det nemlig ikke at være.

Her er 3 tips til dig der gerne vil beholde arbejdsglæden – også mens du holder ferie.
LÆS MERE HER

Dårlige dage på jobbet

Vi vil rigtig gerne vide hvordan det står til på de danske arbejdspladser, nu hvor mange af os har oplevet store forandringer i den måde vi arbejder på. Hvad udfordrer vores arbejdsglæde? 

Derfor bliver vi rigtig glade, hvis du vil give os din mening. Jo flere besvarelser vi får, des mere retvisende billede får vi. Du er derfor meget velkommen til at dele undersøgelsen, så vi når ud til så mange som muligt, på forhånd tak.
DELTAG I UNDERSØGELSEN HER

Husk relationerne i forandringstider

Forandringer er blevet en del af vores hverdag, måske endda et vilkår for fremtidens arbejdsplads. Hvordan holder I arbejdsglæden høj midt i en forandring? Det er helt naturligt at forandringer skaber usikkerhed og frustrationer. 

De fleste medarbejdere får først indblik i en forandring, når den bliver rullet ud, da de ikke har været en del af den indledende proces. Hvis man ikke forstår forandringen, ved hvad det betyder for en selv, så kan det være rigtig svært at bidrage positivt. Sæt tid af til relationerne og til gode snakke under en forandringsproces.

Læs vores første artikel (i en serie) om forandringer. 

LÆS ARTIKLEN HER
"Jeg har kun fået meget positiv feedback fra både ledere og medarbejdere. De synes alle det var et fantastisk oplæg og en meget kompetent foredragsholder. Arlette ramte plet med hendes oplæg."

Medfølelse på arbejdspladsen 

På vores Arbejdsglæde Live! konference i 2018 talte Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff fra Mindwork Center i København, om medfølelse/compassion på arbejdspladsen. De gav os en humoristisk rejse ind i dybden af den menneskelige hjerne og dens følelsesreguleringssystemer. De lærte os hvordan medfølelse direkte øger glæde, sundhed, velvære, præstationer og relationer. Undervejs gav de også et par eksempler på, hvordan du kan arbejde med medfølelse i hverdagen.
SE VIDEOEN HER

Sommerferie i Arbejdsglædeshoppen

Det er sommertid og det er det også i Arbejdsglædeshoppen. 

Hvis du har planer og at shoppe i Arbejdsglædeshoppen, er her en opfordring. Gør det inden den 14. juli, hvis du ønsker at have glæde af det indkøbte i din sommerferie.

 

FÅ MERE INFO HER

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os ;-)

 

 

Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741
Mail:
  info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2022 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp