Copy
Vi håber du har haft en skøn sommer, og har haft mulighed for at holde 100% fri - helt uden arbejds-emails. Mange virksomheder har nu alle medarbejdere tilbage, i hvert fald de fleste dage, så det er en tid med forandringer. 

I dette nyhedsbrev kan du læse om: 
  • Hvordan vender vi tilbage med fokus på arbejdsglæden
  • Efterårets gratis åbne (online) foredrag 
  • Følg vores nye Youtube-kanal. Månedens video: Søren Lockwood
    "Vi tror på at glade medarbejdere..."
  • Nyt hjemmeside-design
  • Spil Arbejdsglædepoker med os - eller spil selv
God læselyst!

Hvordan kommer vi bedst retur til arbejdspladsen?

Fra d. 1. september blev mange af landets restriktioner ifm. COVID-19 ophævet. Mange af jer er helt eller delvist kommet retur til arbejdspladsen, men det er ikke nødvendigvis uden bekymringer. Nogle har glædet sig vanvittig meget, mens andre er lidt mere forbeholdne og måske endda ængstlige. Uanset om du er leder eller kollega, er det vigtigt at anerkende dem, som har lidt sværere ved at vende 100% retur. Det har vi skrevet et blogindlæg om.
Læs mere

EFTERÅRETS GRATIS ÅBNE FOREDRAG

Så er der åbent for tilmelding til efterårets gratis foredrag. 

Vi spurgte i sidste nyhedsbrev, hvilke emner I ønskede at høre om, og hvad tid på dagen det ville passe jer bedst at deltage. I har svaret, og vi har fastlagt 3 gratis online foredrag, med forskellige underemner.  

Deltagelse er gratis og men der er max plads til 100 deltagere pr. foredrag ;-) 

MERE INFO

VI TROR PÅ AT GLADE MEDARBEJDERE...

Tilbage i 2015 talte adm. direktør i SEB Pension, Søren Lockwood på vores arbejdsglæde konference. Han fortalte bl.a. om vigtigheden af, at han og de øvrige ledere, ikke kun fokuserede på at levere resultater, men også på arbejdsglæden. De så arbejdsglæde som en forudsætning for glade kunder, bedre samarbejde og motiverede medarbejdere der leverer bedre kvalitet. 

Hvis I som virksomhed vil skabe succes, er det vigtigt at fokusere på arbejdsglæden - og gøre noget for arbejdsglæden. Og når lederne, inkl. topledelsen, går foran og både kommunikerer og med handlinger viser kulturen, har det en endnu bedre effekt. 
SE HELE VIDEOEN HER

NYT HJEMMESIDE DESIGN

Hvor er vi bare super glade for vores nye hjemmeside design :-) Har du mon allerede set det? Vores hjemmeside har gennem længere tid trængt til en opdatering, og nu er den nye version endelig klar. Det skulle meget gerne være lige så let at navigere rundt, som tidligere - måske endda lettere. På siden kan du bl.a. se: Vi håber du synes om designet. Og skriv endelig til os, hvis der er links der ikke virker ;-) På forhånd tak. 
Gå til hjemmesiden

"Også et stort tak herfra for en meget vellykket workshop, som mange har talt om efterfølgende. Det var smaddergodt." 

- Charlotte

SPIL ARBEJDSGLÆDEPOKER

Arbejdsglædepoker workshop

 

Arbejdsglædepoker er en fantastisk måde at lære mere om hinandens personligheds-præferencer, men giver også den enkelte selvindsigt i egne styrker. Spillet viser hvad der giver den enkelte arbejdsglæde, og giver dermed en gensidig forståelse og accept af forskelligheder.
 

Køb Arbejdsglædepoker og spil det selv

 
I Arbejdsglædeshoppen, kan I købe et startsæt, der indeholder 5 spil samt en vejledning i, hvordan I spiller arbejdsglædepoker selv. I et startsæt er der kort nok til at 35-40 personer kan spille med. Er I flere kan ekstra sæt tilkøbes.  

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os ;-)

 


Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741

info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2021 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp