Copy
Vi nærmer os sommerferie og herefter en tid, hvor mange vender tilbage på arbejdspladsen - og så kan vi heldigvis igen mødes til både foredrag og workshops. Og hold da helt op hvor det er noget jeg glæder mig til! Det har været skønt at lave virtuelle oplæg, men det er nu noget helt at at mødes "rigtigt". 

I dette nyhedsbrev kan du læse om: 
  • 3 tip til at gå på sommerferie med glæde
  • Foredrag med fokus på arbejdsglæde når vi kommer tilbage på arbejdspladsen
  • Sommertilbud i arbejdsglædeshoppen
  • Nye åbne kurser: Styrk arbejdsglæden
  • Gratis foredrag i efteråret  
God læselyst!

3 tip til at gå på sommerferie med glæde

Photo by Link Hoang on Unsplash
Solen skinner og mange er begyndt at glæde sig til at holde sommerferie. Er du klar til at gå på sommerferie med god samvittighed? Har du overvejet om du vil holde 100% ferie eller om du, bare for en sikkerheds skyld, lige holder telefon og mails åbne hver dag... I denne artikel giver vi 3 tip hvordan du kan gå på sommerferie - og VÆRE på sommerferie. 
 
LÆS MERE HER

Nyt foredrag, med fokus på arbejdsglæde når vi kommer tilbage på arbejdspladsen
Hverdagen bliver mere og mere normal, og mange der ellers har været hjemsendt, begynder at vende fysisk tilbage på job. Vi har sammensat et foredrag, der kan hjælpe jer med at starte op med fokus på arbejdsglæden. 
LÆS MERE HER

FRA ARBEJDSGLÆDESHOPPEN ;-)

Sommertilbud i arbejdsglædeshoppen


Til og med juli måned modtager du en lille gave når du køber bogen 'Happy Hour fra 8 til 16'. Sammen med din bestilling vedlægger vi 100 stk. 'Tak for din arbejdsglæde-kort', så det bliver endnu nemmere at sprede lidt arbejdsglæde omkring dig.
LÆS MERE HER

2 ekstra åbne kurser: STYRK ARBEJDSGLÆDEN

Så er der igen åbne kurser på programmet. Kurset er online, og varer 2 halve arbejdsdage, og er for dig der vil gøre en forskel på din arbejdsplads. 

Vi sætter fokus på arbejdsglæde og hvordan du kan være med til at tage ansvar for at skabe mere arbejdsglæde – for dig selv og for dine kolleger. Desuden ser vi på værdien i at kende dine og andres styrker.

Naturligvis med en masse konkrete redskaber, du kan bruge bagefter. 
LÆS MERE HER

GRATIS FOREDRAG I EFTERÅRET

I FEBRUAR HOLDT VI 3 GRATIS VIRTUELLE FOREDRAG 
2 foredrag om arbejdsglæde (generelt) og 1 foredrag om ledelse. 
 

I efteråret 2021 vil der igen komme gratis foredrag. Jeg vil meget gerne høre om der er et specielt tema du ønsker på disse foredrag. Skal det være om ledelse, arbejdsglæde generelt eller måske have et underemne? Læs eventuelt om vores underemner i foredragene på siden her

Vil det passe bedst med et god-morgen foredrag eller et gå-hjem-foredrag? Og så vil jeg meget gerne høre om du helst vil på et fysisk foredrag eller virtuelt foredrag. 
 
GIV OS DIN MENING
"Der var en super energi efter foredraget. Rigtig god balance i oplægget mellem forskningsresultater oversat til daglidag - tilsat lidt øvelser."
- Glad kunde

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i mig ;-)

 


Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741
Mail:
 info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2021 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp