Copy
Godt nytår!

I Arbejdsglæde nu starter vi året med en masse optimisme og tro på at der er en mange virksomheder derude, der har forstået vigtigheden af fokus på arbejdsglæden. Vi ser frem til en masse spændende samarbejder med jer. 

Vi har siden 2003 hjulpet virksomheder med viden og værktøjer, men det kan være svært at få øje på hvad der løbende påvirker arbejdsglæden, når det "kun" måles i den årlige trivselsmåling. Vi har igennem en årrække været fortaler for at få skabt en ny og endnu bedre måde at måle arbejdsglæden på, og er stolte af nu at løfte sløret for samarbejdet med Heartcount.

I dette nyhedsbrev kan du læse om: 
  • 10 spørgsmål der giver dig en god start på 2022
  • Nyhed: Heartcount arbejdsglædemåling
  • 5 essentielle ledertip
  • Månedens video: Arbejdsglæde for primadonnaer
  • Januar tilbud i Arbejdsglædeshoppen
  • Du er inviteret til gratis webinar
Rigtig god læselyst!

10 SPØRGSMÅL DER GIVER DIG EN GOD START PÅ 2022

Starten af et nyt år, er et godt tidspunkt at gøre status over det forgangne år og samtidig kigge fremad og få en god start på året der kommer. Når vi evaluerer på året der gik, har vi desværre en tendens til at se tilbage og især fokusere på det negative. Huske på det vi burde have gjort, de mål vi ønskede vi havde nået, fremskridtet der ikke kom osv.
I stedet vil vi opfordre dig til bevidst at vende fokus på det positive, så her er vores bud på en lille arbejdsglædeøvelse for det nye år.
 
Læs mere

HEARTCOUNT ARBEJDSGLÆDEMÅLING

Vi er stolte over at løfte sløret for et nyt samarbejde mellem Arbejdsglæde nu og Heartcount. I mange år har virksomheder målt på medarbejdertilfredsheden, enten årligt eller hvert 2. år. Men vores virkelighed er fuld af forandringer, og hvis I som virksomhed hele tiden skal optimere, skal I løbende spørge ind til medarbejderne. Og det kan Heartcount hjælpe jer med! 

Heartcount er nemlig arbejdsglædemålinger, som besvares løbende, og viser resultatet med det samme. Det betyder at I kan tage fat om det der virker (og ikke virker) og agere med det samme - mens det stadig er aktuelt. Hertcount kan hjælpe jer med at have fingeren på pulsen, og være en stor hjælp i forhold til fastholdelse af medarbejdere. 
Læs mere

5 ESSENTIELLE LEDERTIP

For at medarbejdere og teams skal lykkes, både fagligt og socialt, kræver det en del af dig som leder. Du bliver ret sikkert ikke målt på hvor meget tid, du som leder, bruger på dine medarbejdere (men kun på jeres KPI’er). Men der er ingen tvivl om, at hvis du afsætter tid til dine medarbejdere, vil du kunne hjælpe dem med at yde deres bedste, og derved nå jeres mål.

Vi kommer i denne artikel med 5 tip til, hvordan du kan skabe bedre resultater med gode relationer og bl.a. tillid og anerkendelse.  

Se de 5 ledertip her

ARBEJDSGLÆDE FOR PRIMADONNAER

Det er tid at gense endnu én af de fantastiske indlæg fra en af vores Arbejdsglæde Live! konferencer gennem årene. Denne gang tager vi fat i Helle Hein's meget inspirerende og morsomme indlæg om Arbejdsglæde for primadonnaer. Det handler om de 4 arketyper indenfor motivation: Primadonnaen, Præstationstripperen, Pragmatikeren og Lønmodtageren. En virkelig inspirerende video, vi kan se igen og igen. 
 
Læs mere og se videoen

"Det har været en god oplevelse at afholde en workshop med Arlette Bentzen. Der har allerede været god feedback og det summer."
                        

- Glad kunde

"Helt igennem en virkelig god oplevelse; grundigt og godt funderet i såvel forskning som gode råd til hverdagen."

- En anden glad kunde

JANUAR TILBUD I ARBEJDSGLÆDESHOPPEN

 


Super tilbud på bogen '52 glade mandage', som indeholder et nyt forslag til et arbejdsglæde tiltag til hver mandag - resten af året :-)


SE TILBUDDET HER

GRATIS WEBINAR

Som introduktion til vores nye produkt Heartcount, afholder vi et gratis webinar.

Heartcount er en helt ny type arbejdsglædemåling, og på webinaret kan du høre mere om hvilke fordele I som virksomhed, har ved at benytte Heartcount. Vi vil komme ind på hvordan arbejdsglædemålingen virker og slutter af med Q&A.


På webinaret er vi heldige at have besøg af Alexander Kjerulf, som I måske kender ;-) Han er medstifter og partner i Heartcount. 

Mere info og tilmelding her

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os ;-)

 


 
Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741

info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2022 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp