Copy

ARBEJDSGLÆDE I EN CORONATID

For præcis 1 år siden blev Danmark lukket ned første gang pga corona-pandemien. Vi er alle påvirkede at situationen, både privat og arbejdsmæssigt. De af jer der arbejder hjemmefra (og måske har gjort det i et helt år nu) savner sikkert kollegerne - og de af jer der er på arbejde, er mødt af en meget anderledes hverdag med en masse restriktioner. Ingen af os kan styre slagets gang, men vi er nødsaget til at navigere i den nye hverdag, med fokus på at skabe mest muligt arbejdsglæde trods omstændighederne. I dette nyhedsbrev er der flere idéer til hvordan. 

Glade hilsner Arlette

ARBEJDSGLÆDEFOREDRAG VIRTUELT


Det er stadig ikke muligt at samle hele afdelingen eller virksomheden fysisk. Derfor tilbyder vi naturligvis både foredrag og workshops der afholdes virtuelt. Vi kan lave en arbejdsglædemåling inden dagen, undervejs kan vi evt. have polls og/eller break-out rooms m.m.. Alt dette beslutter vi sammen på et formøde, hvor vi taler om mulighederne og jeres situation. 
 
LÆS MERE HER
Vores foredrag og workshops kan også holdes online. 
Vi holder vores webinarer lige godt på dansk og engelsk. 

"Det var et rigtig godt webinar om arbejdsglæde! Folk blev inddraget og har efterfølgende givet virkelig god feedback. Jeg er sikker på at mange af os vil omsætte dine gode tip til handlinger. "
- Glad kunde

STYRK ARBEJDSGLÆDEN KURSUS

Har du brug for at styrke arbejdsglæden - for dig selv og dine kolleger? Så skal du måske tage et kig på dette kursus, som er for dig der vil gøre en forskel på din arbejdsplads. Vi sætter fokus på arbejdsglæde og hvordan du kan være med til at tage ansvar for at skabe mere arbejdsglæde – for dig selv og for dine kolleger. Og så ser vi på værdien af dine (og andres) styrker. Naturligvis med en masse konkrete redskaber, du kan bruge bagefter.

Kurset afvikles virtuelt over 2 dage og du vil blive undervist og inspireret af 2 meget erfarne undervisere. Begge certificeret i positiv psykologi i USA og hver med mere end 10 år erfaring.

Datoer: 20. april og 4. maj 2021

LÆS MERE HER

TIP: TAKNEMMELIGHEDSØVELSER GØR OS GLADERE

Mange studier viser at taknemmelighedsøvelser er gode for os og vores mentale sundhed. Det gælder ikke kun når vi er i trivsel, men også når vi er under pres (som f.eks. under en pandemi).
I dette indlæg, kan du bl.a. se en video med Robert Emmons, som har studeret virkningerne af taknemmelighed, både på vores fysiske sundhed, psykologiske velvære og for vores forhold til andre mennesker. 

LÆS VORES TIP HER

ALEXANDER KJERULF UDE MED NYE VIDEOER

Har du tænkt over hvad mon Alexander Kjerulf går rundt og laver, nu hvor han ikke længere er en del af Arbejdsglæde nu? Alexander har kastet sig ud i et projekt, hvor han kigger på overarbejde – og det har han lavet 7 fantastisk inspirerende videoer om. Se den første her: 

SE VIDEO HER

Fik du læst: COVID-19 GØR OS MINDRE GLADE

Dansk Institut for Lykkeforskning har udgivet en rapport, der omhandler hvordan den første fase af pandemien påvirkede vores generelle velbefindende. Læs mere her og få naturligvis også forslag til hvordan du håndterer situationen. 
 
SE MERE HER

ARBEJDSGLÆDESHOPPEN

Den 20. marts er det International Glædesdag :o)

Derfor er der hele marts måned tilbud på bogpakken i Arbejdsglædeshoppen. Bogpakken indeholder bøgerne 'Happy Hour fra 8 til 16', 'Ledelse med glæde' og '52 glade mandage'.
 I arbejdsglædeshoppen kan du altid finde bøger, plakater, spil mm om arbejdsglæde. 
GÅ TIL SHOPPEN

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i mig :-)

 


Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741
Mail:
  info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2021 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.