Copy
Hej <<Mit fornavn er>>

Fastholdelse af medarbejdere er pga den lave arbejdsløshed, vigtigere end det har været i mange år. Derfor finder du i dette nyhedsbrev en artikel med tips til hvordan du, som leder, kan fastholde de værdifulde medarbejdere. 

Vi har, som altid, fokus på hvordan du som medarbejder kan skabe fokus på arbejdsglæden. Arbejdsglæde er en væsentlig faktor for, om du bliver i dit job eller ej. Vi giver forslag til øvelser du kan lave, hvis du er kørt træt.

Men hvad går ud over danskernes arbejdsglæde? Hjælp os med at finde svaret, ved at besvare vores store undersøgelse om, hvad der ødelægger arbejdsglæden. Der er et mandagstip, der hjælper dig med også at huske de positive oplevelser på jobbet. Sidst men ikke mindst, så afholder vi i aften, vores sidste gratis åbne foredrag inden sommerferien. 

I dette nyhedsbrev kan du læse følgende artikler: 
  • Er du kørt sur i jobbet?
  • Dårlige dage på jobbet - deltag i vores store undersøgelse
  • Ledertip: Hold fast i de værdifulde medarbejdere
  • Månedens video: De 5 vigtigste resultater fra lykkeforskningen
  • Hybridarbejde - se resultatet af vores miniundersøgelse
  • Gratis foredrag d. 8/6 i København: Hybridarbejde med arbejdsglæde 
  • Mandagstip: 3 gode ting
Rigtig god læselyst!

Er du kørt sur i jobbet?

Du er kørt fast i dit arbejde: skal du søge nyt job eller kan du rent faktisk gøre noget for at genfinde arbejdsglæden i dit nuværende job? Uanset hvad, så er livet for kort til at have et job du ikke bryder dig om. Vi bruger langt de fleste af vores vågne timer på jobbet, så lad os tage ansvar for at have et job hvor vi rent faktisk føler os godt tilpas og ved at vi gør en forskel! 

Vi giver eksempler på øvelser du kan gøre for at genfinde gejsten. 
LÆS MERE HER

Dårlige dage på jobbet

Vi vil rigtig gerne vide hvordan det står til på de danske arbejdspladser, nu hvor mange af os har oplevet store forandringer i den måde vi arbejder på. Hvad udfordrer vores arbejdsglæde? 

Derfor bliver vi rigtig glade, hvis du vil give os din mening. Jo flere besvarelser vi får, des mere retvisende billede får vi. Du er derfor meget velkommen til at dele undersøgelsen, så vi når ud til så mange som muligt, på forhånd tak.

Vi foretager undersøgelsen sammen med Jobindex, og resultatet vil både blive offentliggjort her på siden og på Jobindex.dk

DELTAG I UNDERSØGELSEN HER

Hold fast i de værdifulde medarbejdere

Den lave arbejdsløshed vi ser i Danmark, kan medføre at virksomhederne er mere opsøgende og headhunter jeres medarbejdere. Og måske er du som leder, bekymret for, om nogle af dine bedste og mest værdifulde medarbejdere vil begynde at se sig om efter et nyt job.

Som leder har du stor indflydelse på dine medarbejderes engagement. Hvordan sørger du for, at de føler et stærkt tilknytningsforhold til virksomhed? Du får i denne artikel 3 enkle tips, som forhåbentlig kan hjælpe dig.
LÆS ARTIKLEN HER
"Der har udelukkende været MEGET positive tilbagemeldinger på oplægget, og vi kommer til at "massere" tiltag vedr. arbejdsglæde ind i vores nærtforestående APV handleplaner."
 

De 5 vigtigste resultater fra lykkeforskningen

Mange virksomheder prøver at skabe en glad og succesfuld arbejdsplads, men fejler, fordi de ubevidst fokuserer på de forkerte ting. I denne måneds video, får du tips til, hvad virksomheden skal gøre mere af og mindre af, for at løfte arbejdsglæden.

I denne tale fra vores internationale arbejdsglædekonference i 2017, fortæller Alexander Kjerulf om de 5 vigtigste resultater fra lykkeforskningen, som kan bruges til at skabe gladere medarbejdere og arbejdspladser med mere succes.
SE VIDEOEN HER

Se resultatet fra vores miniundersøgelse om hybridarbejde

Hybridarbejde er en del af fremtiden, for de fleste af os. Men når vi arbejder uafhængigt af tid og sted, kræver det mere af både medarbejder og arbejdsgiver. Det er vigtigt at have nogle helt klare retningslinjer og forventninger til hinanden for at det skal lykkes. Her i artiklen ser på vi fordele og ulemper ved hybridarbejde. 

For et par måneder siden, spurgte vi læsere af vores blog og vores følgere på LinkedIn om deres mening om hybridarbejde. Helt specifikt var vi interesserede i at vide, hvor mange dage om ugen de vil foretrække hjemmearbejde, hvis de helt selv skulle bestemme. Vi har nu afsluttet vores korte meningsmåling og du kan se resultatet ved at klikke nedenfor.

SE RESULTATET

Gratis åbent foredrag i København

I aften afholder vi vores sidste åbne (og gratis) foredrag før sommerferien. Emnet er: HYBRIDARBEJDE MED ARBEJDSGLÆDE 

Der er fordele og ulemper ved hybridarbejde, og for at lykkes med den nye måde at arbejde på, kræver det fokus på arbejdsglæden - både fra virksomhedens side, og fra dig som medarbejder. 

Foredraget afholdes i de skønne lokaler hos MBK, i midten af København, onsdag d. 8. juni 2022 kl. 18:00-19:00. Du kan tilmelde dig helt ind til 30 minutter før foredraget starter. Håber vi ses!

BOOK DIN PLADS HER

MANDAGSTIP

 


Denne uges mandagstip:
Husk også de gode ting der sker i løbet af en arbejdsdag.

LÆS MERE

ARBEJDSGLÆDESHOPPEN

 


Husk at du kan købe diverse bøger, plakater, spil m.m.   i Arbejdsglædeshoppen

GÅ TIL SHOPPEN

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os ;-)

 

 

Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741
Mail:
  info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2022 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp