Copy
Hej <<Mit fornavn er>>

Mange af vores kunder er gode til at fejre deres sejre, når de er kommet i mål. Men ofte glemmer de at se på deres fremgang i selve processen. Vi ser også mere og mere, at der på arbejdspladser rundt omkring er brug for at genopbygge relationerne - særligt efter vi er kommet ind i en mere almindelig hverdag. Noget af det er lederens ansvar, men vi har alle et ansvar for arbejdsglæden. I dette nyhedsbrev er der både tips til dig som medarbejder, til ledere og til at nedsætte et arbejdsglædeudvalg, så I kan tage et fælles ansvar. 

Og så har vi intet mindre end en kæmpe nyhed - vores populære arbejdsglædekonference (på dansk) kommer tilbage! Så sæt et stort X i kalenderen torsdag d. 11. maj 2023, hvor der kommer en masse inspirerende talere på scenen, men helt konkrete tips til arbejdsglæden. 

I dette nyhedsbrev kan du læse følgende artikler: 
  • Fokuser på det arbejde I når
  • Vores danske arbejdsglædekonference er tilbage i 2023
  • Ledertip: Brug tid på at genopbygge fællesskabet
  • Månedens video: Tim Dorsett
  • Nedsæt et arbejdsglædeudvalg
  • Gratis åbent foredrag 
  • Mandagstip: Skriv din egen afskedstale
Rigtig god læselyst!

Fokuser på det arbejde I når

Når vi tænker på fremskridt, forestiller vi os ofte, hvor godt det føles at nå et langsigtet mål eller opleve et stort gennembrud. Og det føles naturligvis fantastisk! Men de store sejre kommer jo ikke dagligt, og måske heller ikke ugenligt. Heldigvis viser undersøgelser, at selv de små sejre/meningsfulde fremskridt kan booste arbejdsglæden, og være afgørende for hvordan vi har det, samt hvordan vi præsterer på jobbet.

Vi giver eksempler på, hvad du som medarbejder eller leder kan gøre, for at få mere fokus på det arbejde du rent faktisk når. Det er nemlig vores klare opfattelse at mange ofte er meget bedre til at fokusere på det arbejde der ikke er nået. 
LÆS MERE HER

Vores danske arbejdsglædekonference er tilbage i 2023

Siden 2009 har vi i Arbejdsglæde nu afholdt arbejdsglædekonferencer, men det stoppede naturligvis med Coronapandemien. Nu kan vi endelig løfte sløret for, at vi er i fuld gang med planlægningen af en konference i 2023. Og vi glæder os!

Dagen bliver med fokus på at give inspiration og konkrete idéer til arbejdet med arbejdsglæden. Og vi kan allerede nu afsløre hvem der skal være konferencier. Og så får vi besøg af en taler, som for de fleste af jer er et kendt ansigt. Hvem mon det er? 

LÆS MERE HER

Brug tid på at genopbygge fællesskabet

Det øger vores arbejdsglæde at have indflydelse på hvornår og hvorfra vi arbejder, men det øger ligeledes vores arbejdsglæde at være sammen med vores kolleger. 

Som leder har du ansvar for at gøre det attraktivt at komme på kontoret de fleste dage, frem for at arbejde hjemmefra. Vis at du prioriterer arbejdsmiljø og arbejdsglæde højt, både i ord og handling. I denne artikel får du idéer til hvad du kan gøre. 
LÆS ARTIKLEN HER
"Det har været en god oplevelse at afholde en workshop med Arlette Bentzen. Der har allerede været god feedback og det summer. Det er stort og dejligt i en tid hvor der er meget meget travlt. "

Video med Tim Dorsett: Hvordan vi gør Innocent Drinks til en glad arbejdsplads

Mange virksomheder prøver at skabe en glad og succesfuld arbejdsplads, men fejler, fordi de ubevidst fokuserer på de forkerte ting. I denne måneds video, får du inspiration til hvad de bl.a. har gjort i Innocent Drinks, som har hovedkontor i London. 

På vores Arbejdsglæde Live! konference i 2017 talte Tim Dorsett for anden gang. Han fortæller os præcis, hvordan de har opnået at gå glade hjem, og hvordan det har hjulpet Innocent Drinks med at vinde anerkendelse som en af de gladeste arbejdspladser, gjort dem succesfulde som virksomhed og styrket deres brand.
SE VIDEOEN HER

Nedsæt et arbejdsglædeudvalg

Har I overvejet at nedsætte et arbejdsglædeudvalg? Det er ikke udvalgets opgave at gøre andre glade, men de er tovholdere på en masse initiativer, som indrager deres kolleger. På den måde kan jeres intentioner blive til handling, og I kan hjælpe hinanden med at gøre noget for arbejdsglæden. 

Så kan I måske blive inspireret af det forløb jeg netop har haft med et arbejdsglædeudvalg. I denne artikel, deler jeg deres rejse, samt giver nogle vigtige tips til jer der påtænker at starte et arbejdsglædeudvalg op. 

LÆS MERE HER

Gratis online foredrag

Vi overvejer at lave et fysisk åbent gratis gå-hjem-foredrag inden årets udgang. Har jeres virksomhed god plads, og har I lyst til at lægge hus til, så skriv en mail til: info@arbejdsglaedenu.dk I vil få tildelt nogle af pladserne, og resten af pladserne bliver afsat af vores nyhedsbrevsmodtagere.  

Der er allerede et gratis online foredrag om arbejdsglæde i kalenderen torsdag den 3. november 2022 kl. 10:00-10:45. Deltag alene eller sammen med et par gode kolleger. 

BOOK DIN PLADS HER

MANDAGSTIP

 


Denne uges mandagstip:
Skriv din egen afskedstale. Hvad vil du gerne huskes for?

LÆS MERE

ARBEJDSGLÆDESHOPPEN

 


Bemærk at prisen på Arbejdsglædepoker stiger pr.
 1. november 2022

LÆS MERE

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os ;-)

 

 

Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741
Mail:
  info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2022 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp