Copy
Efteråret har ramt os, og dagene bliver kortere og mørkere - en tid hvor det er vanvittig vigtigt at huske på at fokusere på arbejdsglæden. Vi er begyndt at vænne os til at være tilbage på jobbet, men skal stadig huske at pleje vores relationer med kollegerne - f.eks. ved at sige glad godmorgen til hinanden.   

I dette nyhedsbrev kan du læse om: 
  • Er firmajulegaver en god idé?
  • Du er inviteret til gratis foredrag om arbejdsglæde
  • Månedens video: "Ros og anerkendelse – 5 fantastiske ideer"
  • Hjælp os med at vælge nye arbejdsglædeplakater 
  • Mandagstip: Sig glad "godmorgen"
  • Tilbud på plakater i Arbejdsglædeshoppen
  • Mød Patricia Kjerulf - vores administrative geni
God læselyst!

Firmajulegaver - er det en god idé?

Vi nærmer os juletiden med hastige skridt, og mange virksomheder/ledere har haft overvejelsen om de skal give julegaver - hvad de skal købe til medarbejderne, og om de overhovedet skal give julegaver. De fleste af os bliver glad for en overraskelse, men ikke alle medarbejdere bliver glade for julegaven. Og hvorfor egentlig ikke?. Det har vi skrevet en lille artikel om. 
Læs mere

GRATIS ÅBNE FOREDRAG

Der er ledige pladser til efterårets 2 sidste gratis foredrag. 

I morgen (onsdag d. 27. oktober) er foredraget med emnet 'arbejdsglæde' generelt og d. 11. november er temaet for vores gratis foredrag 'arbejdsglæde og feedback'. Begge foredrag afvikles online. 

Deltagelse er gratis men der er max plads til 100 deltagere pr. foredrag ;-) 

MERE INFO

FREM ARBEJDSGLÆDEN MED BEDRE FEEDBACK

På vores arbejdsglædekonference i 2016, talte Arlette Bentzen om vigtigheden af feedback - og ikke bare så meget som muligt, men så god feedback som muligt. Både anerkendende og udviklende feedback er vigtig for os, og en af de mest effektive metoder til at skabe mere arbejdsglæde - men det er desværre også en mangelvare på danske arbejdspladser.

Arlette giver i videoen 5 konkrete bud på, hvordan I kan fremme den positive feedback hos jer.
SE HELE VIDEOEN HER

HJÆLP OS MED AT VÆLGE NYE ARBEJDSGLÆDEPLAKATER

Vi arbejder på, at få trykt nogle nye arbejdsglæde-plakater med forskellige udsagn. Vi hører ofte fra kunder, at de mangler noget der kan hjælpe dem med at huske på de gode vaner. Og meget gerne noget er er synligt for alle. Derfor laver vi nu nogle plakater med forskellige budskaber. og vi har meget på hjerte - meget vi gerne vil sige med plakaterne - og synes selv det er meget svært at vælge. Derfor vil vi meget gerne bede om din hjælp, til at vælge de plakater der skal sættes i produktion. 

På forhånd tak :-)
Vælg dine favoritter her

MANDAGSTIP: SIG GLAD GODMORGEN

Dette er nok et af vores ældste tip, og også noget vi taler med alle vores kunder om på foredrag, workshops, kurser m.m. Nemlig vigtigheden af at få sagt “godmorgen” til hinanden.

Jeg tænker at dette tip virkelig er aktuelt igen, da mange af os er retur på arbejdspladsen efter nedlukningen. Pludselig skal vi vænne os til at være sammen med kollegerne igen. Vi skal genfinde de gamle vaner, der skaber gode relationer og dermed naturligvis en masse arbejdsglæde. 

Læs mandagstippet her

CITAT FRA EN GLAD KUNDE: 
"Generelt 2 super gode oplæg (både foredrag og workshop). Meget pragmatisk og brugbart. God energi og dynamik i oplæggene". 

- Antje

ARBEJDSGLÆDESHOPPEN & PATRICIA

Patricia er vores administrative geni

Patricia Kjerulf styrer til dagligt Arbejdsglædeshoppen, men er også en del af Arbejdsglæde nu. Patricia har siden 2009 styret alt back-office, og du kan måske være heldig at få en glad email fra hende :-)


 

Tilbud på plakater i Arbejdsglædeshoppen

Vi holder et lille oprydningssalg i Arbejdsglædeshoppen og sætter vores plakater på tilbud. Tilbuddet lyder: Køb 1 modtag 3. For hver plakat du køber, modtager du to plakater mere uden beregning.

 

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os ;-)

 


Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741

info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2021 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp