Copy
Hej <<Mit fornavn er>>

Fastholdelse af medarbejdere er pga den lave arbejdsløshed, meget oppe i tiden. Og fastholdelse gælder naturligvis både de nye og de "gamle" medarbejdere i virksomheden. I denne måneds nyhedsbrev har vi bl.a. fokus på rekruttering og onboarding. Mange har fået - og får stadig - nye kolleger, og det gælder om at give dem en god start og hurtigt få dem med i jeres fællesskab. 

Du kan også læse om den for nyligt udkomne World Happiness Report, hvor vi ser på hvor glade vi egentlig er i Danmark. Og så er der naturligvis igen mulighed for at tilmelde dig et af vores gratis åbne foredrag - og nu hvor vi igen kan mødes, er ét af dem (på jeres opfordring) "live". 

I dette nyhedsbrev kan du læse følgende artikler: 
  • Er Danmark virkelig verdens 2. lykkeligste land?
  • Danmarks Mentale Sundhedsdag - ansøg inden sommerferien
  • Tag godt imod nye medarbejdere 
  • Månedens video: Rekruttering med glæde
  • Giv os din mening om hybridarbejde
  • Gratis foredrag: Arbejdsglæde, hybridarbejde og Heartcount
  • Mandagstip: Hvordan kan du lide din kaffe?
Rigtig god læselyst!

Er Danmark verdens andet lykkeligste land?

I dette års udgave af World Happiness Report, ligger Danmark igen i top 3. Faktisk har vi æren af en flot andenplads, lige efter Finland (som tager førstepladsen for femte år i træk). På tredjepladsen ligger Island, og de Skandinaviske lande holder sig i toppen - Sverige og Norge er nemlig også at finde i top 10.

Men er vi så også et af verdens lykkeligste lande? Eller er vi måske bare tilfredse? 
LÆS MERE HER

Danmarks Mentale Sundhedsdag

Ønsker din arbejdsplads at fokusere mere på arbejdsglæde, men jeres budget rækker ikke helt til en ekstern oplægsholder? Så skal du vide, at I har mulighed for at søge Velliv Foreningen om et tilskud på 10.000 kr. til at styrke den mentale sundhed på arbejdspladsen. Det kunne f.eks. være et arbejdsglædeforedrag, en workshop eller måske et spil arbejdsglædepoker.

Arrangementet skal afholdes i uge 41, hvor det er Danmarks Mentale Sundhedsdag, men vær opmærksom på at ansøgningsfristen allerede er den 3. juni 2022, d.v.s. i god tid til at I kan planlægge jeres event. Vi plejer at være godt bookede i den uge, så tag fat i os hvis I vil forhåndsreservere en dato. 

LÆS MERE HER

Tag godt imod nye medarbejdere

Er I lykkes med at skabe en kultur, hvor alle føler de hører til? Hvor de nye medarbejdere hurtigt føler sig velkomne og som en del af fællesskabet? Denne artikel sætter fokus på, hvordan I kan undgå at skabe gruppering af de “nye” og de “gamle” medarbejdere. 

Som leder har du et særligt ansvar, for at få en ny medarbejder til at føle sig velkommen. Du får i denne artikel 3 enkle tips, som forhåbentlig kan hjælpe dig, når skal tage imod nye medarbejdere.
LÆS ARTIKLEN HER
"Tak for endnu en god og inspirerende dag :-)"
 
- Glad kunde undervejs i arbejdsglædeforløb


Se flere referencer her

Månedens video

Jo Gudman Rasmussen, har 17 års rekrutteringserfaring, og tilbyder som konsulent ekspertise indenfor nyskabende rekrutteringsprocesser, som sikrer en professionel og lærerig proces for både kandidaterne og dem der ansætter.

Vi var så heldige at have Jo på scenen, på en af vores tidligere arbejdsglæde-konferencer. I videoen fortæller Jo, blandt andet hvordan rekrutteringsprocessen kan blive en god og sjov oplevelse for alle involverede – også kandidaterne. Og vigtigheden af at hyre langsomt og fyre hurtigt. 
SE VIDEOEN HER

Giv os din mening om hybridarbejde

Hybridarbejde er en del af fremtiden, for de fleste af os. Men når vi arbejder uafhængigt af tid og sted, kræver det mere af både medarbejder og arbejdsgiver. Det er vigtigt at have nogle helt klare retningslinjer og forventninger til hinanden for at det skal lykkes. Her i artiklen ser på vi fordele og ulemper ved hybridarbejde. 

Og, så vil vi meget gerne høre hvad du synes. Vi har lavet en ultra-kort meningsmåling om hjemmearbejdsdage, som vi håber du vil besvare. Du vil med det samme kunne se det samlede resultat. 

DELTAG HER

Gratis åbne foredrag

GRATIS "LIVE" FOREDRAG: HYBRIDARBEJDE MED ARBEJDSGLÆDE 
Der er fordele og ulemper ved hybridarbejde, og for at lykkes med den nye måde at arbejde på, kræver det fokus på arbejdsglæden - både fra virksomhedens side, og fra dig som medarbejder. 

GRATIS ONLINE FOREDRAG: ARBEJDSGLÆDE 
Dette arbejdsglæde foredrag giver dig viden og konkrete redskaber til at skabe mere arbejdsglæde.

GRATIS ONLINE WEBINAR: HEARTCOUNT ARBEJDSGLÆDEMÅLING 
Hør hvordan I kan måle arbejdsglæden på en ny og meget bedre måde, som løbende viser jer hvordan det står til i organisationen. 

BOOK DIN PLADS HER

MANDAGSTIP

 


Hvordan kan du lide kaffen? Se hvordan du let kan glæde dine kolleger med uventet venlighed.

LÆS MERE

ARBEJDSGLÆDESHOPPEN

 


Husk at du kan købe diverse bøger, plakater, spil m.m.   i Arbejdsglædeshoppen

GÅ TIL SHOPPEN

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os ;-)

 

 

Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741
Mail:
  info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2022 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp