Copy
Hej <<Mit fornavn er>>

Mange af os er startet på job igen efter en skøn sommerferie, hvor du forhåbentlig har haft mulighed for at oplade batterierne. Jeg har personligt nydt min sommerferie, som er brugt både i Danmark og udlandet - med masser af tid til både fordybelse og skønne oplevelser. 

Traditionen tro, får du i vores første nyhedsbrev efter ferien, tips til at starte op med arbejdsglæden i behold. Nu hvor batterierne er ladet op, er det jo ikke meningen at de skal brænde ud, så vær opmærksom på hvordan du kommer igang. Det er måske også nu, du skal lære ikke at tage for mange opgaver ind på én gang? Det kan du læse mere om i artiklen "Det er ok at sige nej". 

Nyhedsbrevet indeholder også en artikel med 10 ledertips til at engagere medarbejdere og en gensyn med David Marquet, som giver sine bedste ledertips, fra tiden som kaptajn på en ubåd i den amerikanske flåde. 

I dette nyhedsbrev kan du læse følgende artikler: 
  • Gode tips til at komme retur efter sommerferien, med arbejdsglæden i behold
  • Det er ok at sige "nej" på jobbet
  • Månedens video: Ledelse på en atom-ubåd i den amerikanske flåde
  • 10 tips til at engagere din medarbejdere
  • Gratis foredrag: Åbent hus hos MBK 
  • Mandagstip: Spørg ind til dine kollegers ferie/weekend
  • Dårlige dage på jobbet - deltag i vores undersøgelse her (sidste chance)
Rigtig god læselyst!

Gode tips til at komme retur efter sommerferien

Hvis du synes det kan være hårdt at komme i gang efter sommerferien, skyldes det måske at du plejer at starte for hårdt op. Det gælder om at have fokus på arbejdsglæden fra dag ét og om at starte i et fornuftigt tempo.

Det vil vi meget gerne hjælpe dig med, så vi giver 10 tips til dig der skal tilbage på jobbet efter ferien. Håber de kan hjælpe dig med at bevare arbejdsglæden :-)
LÆS MERE HER

Det er ok at sige "nej" på jobbet

Det er svært at sige nej på jobbet, men det er absolut nødvendigt. Hvis du vil fastholde arbejdsglæden i travle tider, er noget af det vigtigste, du kan gøre for dig selv, at lære at sige fra. Men nej betyder ikke nødvendigvis, at du bare siger ordet. Der er bedre måder at sige fra på – at få din leder (eller kolleger) til at forstå, at du har for mange opgaver.

I denne artikel giver vi idéer der der forhåbentlig kan hjælpe dig, når du skal sige fra overfor chefen eller en en kollega.  

LÆS MERE HER

Månedens video

Slip kontrollen og skab bedre resultater! At slippe kontrollen på en atom-ubåd er nok ikke den mest indlysende strategi ubådskaptajnen kan arbejde efter. Men ikke desto mindre var det dét David Marquet gjorde da han overtog kommandoen over atomubåden Santa Fe.

Marquet's ordrer blev adlydt, men når han spurgte hvorfor de gjorde som de gjorde?, var svaret "Fordi du beordrede det". Eftersom han intet kendte til denne type ubåd, var det en farlig cocktail. og han lærte hurtigt at han måtte skabe ledere og ikke blot give ordrer. 
SE VIDEOEN HER

10 tips til at engagere dine medarbejdere

Medarbejdere med arbejdsglæde har færre sygedage, er mere produktive, motiverede og engagerede end dem der ikke har arbejdsglæde – og som leder har du et kæmpe ansvar, når det handler om medarbejdernes trivsel. Medarbejderes trivsel kan nemlig linkes direkte til deres engagement og til virksomhedens succes!

Læs om hvad medarbejderengagement er for en størrelse, og få 10 tips til, hvordan du som leder, kan skabe engagement i din del af organisationen.
LÆS ARTIKLEN HER

Gratis foredrag - Åbent hus hos MBK

Fredag d. 19. august holder MBK åbent hus arrangement (i København), hvor jeg er så heldig igen i år, at få lov at give et foredrag om arbejdsglæde.

Mit foredrag på MBK’s åbent hus arrangement, er blot et ud af i alt 22 oplæg på dagen. Så tag en kollega under armen og bliv både inspireret af foredrag og de smukke lokaler.

MERE INFO
"I var nysgerrige på os og det gav præcis de insights som gjorde foredraget personligt for os og så det føltes som om, I virkelig ville os. 1000 tak – det var en fornøjelse. En lækker detalje var også at Arlette heller ikke sprang ud af døren så snart tiden var gået, men fik sagt ordentlig farvel til os.)"
 

Spørg til dine kollegers ferie eller weekend

Vores mandagstips er forholdsvis enkle ting, du kan gøre for at øge din og andres arbejdsglæde, og starte ugen på allerbedste vis. Noget du ofte kan gøre på højest 5 minutter. Dette mandagstip handler om at få skabt og vedligeholdt de gode relationer på jobbet. Det handler simpelthen om at få spurgt ind til hinandens ferie. 
LÆS MANDAGSTIPPET HER

DELTAG I UNDERSØGELSEN

 


Deltag i vores undersøgelse 'Dårlige dage på jobbet' (sidste chance)

DELTAG HER

ARBEJDSGLÆDESHOPPEN

 


Husk at du kan købe diverse bøger, plakater, spil m.m. i Arbejdsglædeshoppen

GÅ TIL SHOPPEN

Har du spørgsmål? Så tag endelig fat i os ;-)

 

 

Arlette Bentzen
Chief Happiness Officer
Mobil: 2221 7741
Mail:
  info@arbejdsglaedenu.dk

 
KONTAKT

Arbejdsglæde nu
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C

 info@arbejdsglaedenu.dk

 

Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © 2022 Arbejdsglæde nu, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp