Copy
GOLFENS DAG
FÆLLESTRÆNING
WILSON DEMODAG
ELITEN
BEGYNDERTRÆNING
BEGYNDERTURNERING
KLUB 37 SPIL
SYDJYSK OPEN
KONTORET
RIBE GOLF KLUB
 
Nyhedsbrev medio april 2016

GOLFENS DAG
Golfens dag er et nationalt åbent hus arrangement, hvor de danske golfklubber slår dørene op for interesserede nye golfspillere. Det klare mål er at skaffe flere golfspillere til de danske golfklubber.
Men hvorfor spille golf, og ikke bare gå sig en rask tur? Os der spiller golf kender godt svaret. Golf kan nemlig noget specielt. Når man spiller golf, indgår man i et socialt fællesskab, og netop den parameter er afgørende, når det eksempelvis drejer sig om at ændre livsstil og vaner. Det gøres nemlig bedst sammen med andre, og her kan golf tilbyde sin målgruppe noget, som få andre idrætsgrene kan.

Golfens dag afholdes i Ribe Golf Klub søndag den 17. april kl. 11:00.
En golfkyndig vil vise golfudstyr og lidt teknik på træningsfaciliteterne, hvor den enkelte også kan prøve at slå til golfbolde. Der vil være rundvisning i klubben hvor man kan få et indblik i hvad der foregår i en golfklub. Der afsluttes med kaffe og kage i klubhuset, hvor der vil blive informeret om uddannelsen af nye golfspillere, der giver adgang til spil på den store bane.

Så gerne tilmelding på mail: info@ribegolfklub.dk eller på telefon: 7544 1454.

FÆLLESTRÆNING
Fællestræning med Jamie i april og maj måned.
Mandag den 18. april og Mandag den 9. maj  og Mandag den 23. maj
Prisen er 100 kr. per deltager per mandag - max 14 deltagere.
Mødes ved kontoret kl. 17:00, og der er fællestræning til kl. 18:15
Tilmelding til kontor ellers Jamie.

WILSON DEMODAG
Demodag med Wilson golfudstyr finder sted tirsdag den 26. april fra kl. 15.00 til kl. 19:00 på træningsbanen.
Her kan du se og prøve alle de nye 2016 produkter fra Wilson som jern, sandjern, gap og løb wedges, driver, fairway køller og hybrid køller,
Når du køber udstyr til demodagen, vil fortjenesten gå i Ribe Golf Klubs pengekasse, så nu er der 2 gode grunde til at besøge Wilson demodag den 26. april:
1. Der er tilbud på alt udstyr denne dag :-)
2. Penge/fortjenesten vil gå til R.G.K.
Der er mulighed for booking af tid ved at ringe til kontoret tlf. 7544 1454 eller skrive på listen, som hænger på døren til Wilson Show Room lige over for kontoret.

Jamie håber, at et medlem eller to-tre vil bage en kage til Demo Dag, dertil giver klubben kaffe, så der kan være en hyggestemning på træningsbanen mellem kl.15:00 og 19:00.
Lad Jamie vide, hvis du kan bage en kage.

ELITEN
Danmarksturneringen Herrer Kvalifikationsrække.
Nu nærmer tiden sig, hvor Ribe Golf Klubs Herre elite skal spille de første kampe.  Og jeg må sige, jeg er RIGTIG positiv over, hvordan alle vores spillere er kommet i gang i 2016.
Folk virker virkelig til at være klar - mange har trænet hårdt hen over vinteren og her i foråret...
Vi er netop kommet hjem fra vores første træningslejr i mange år.. Vi var 15 elitespillere og 2 Juniorer i Gut Apeldör i Tyskland fra fredag den 1. til søndag den 3. april , hvor vi havde træning med Jamie og fik spillet en masse runder,  og ikke mindst lærte vi hinanden at kende på en helt anden måde, end når man kun spiller golf... Så hele træningsturen var en KÆMPE succes.. Se billeder >>
(og bare lige til info, så betalte spillerne selv for turen)..

Så nu er vi klar til de første kampe,  som vi spiller lørdag den 23. og søndag den 24. april.
Førsteholdet spiller hjemme begge dage. Lørdag kl. 9:10 mod Birkemose og søndag kl. 8:00 mod Fredericia.
Andetholdet spiller hjemme lørdag kl. 8:00 mod Toftlund og ude søndag kl. 10:20 i Kaj Lykke Golfklub.
Hvis der er nogle af klubbens medlemmer, der kunne tænke sig at komme ud og se noget godt golf, så skal alle være velkommen til at komme og bakke op om vores to hold.., men husk bare på at vise hensyn til spillerne, når man går rundt der ude.. :)

Man kan også se vores kampprogram inde på Ribe Golf Klubs hjemmeside >>

Med den træningsindsats elitespillerne ligger for dagen lige nu og  har gjort over hele vinteren.. så tror jeg på, at vi har to hold, som kan sigte højt i år og gå efter oprykningsspillet. Det er jeg helt sikker på, at vi kan leve op til.. - synes, vi kan stille op med to RIGTIGE stærke hold, og det er rigtig flot i en klub som vores.. Så jeg glæder mig helt vildt til en rigtig spændende sæson igen..

MVH Morten Keller Hansen

BEGYNDERTRÆNING 
Der er opstart på begyndertræning tirsdag den 12. april kl. 13:30 og onsdag den 13. april kl. 13:30 og kl. 17:00. Tilmelding på lister på begyndertavlen i klubhuset.

BEGYNDERTURNERING
Der er opstart på årets begynderturneringer onsdag den 20. april kl. 18.00. Tilmelding på lister på begyndertavlen i klubhuset eller på Golfbox.

KLUB 37 SPIL
Der er opstart på årets klub 37 spil onsdag den 27. april kl. 18.00 med træning ved Jamie 20 min. og herefter spil på 18 hulsbanen med efterfølgende socialt samvær. Tilmelding sker i år på lister på begyndertavlen i klubhuset eller på GolfBox.

SYDJYSK OPEN
Der er nu tilmeldt 250 spillere fra 49 forskellige golfklubber til Sydjysk Open 2016, som finder sted i Kaj Lykke Golfklub, Ribe Golf Klub og Vejen Golfklub i dagene 23., 24. og 25. juni 2016.
NYT: torsdag er der gunstart kl. 11:00.
Der er plads til flere deltagere, meld dig til og tag gerne venner og bekendte med fra andre klubber.
Læs Sydjysk Open 2016 folder >>
Læs mere på hjemmesiden >>
Tilmelding via GolfBox >>

KONTORET
Husk, at du som markør skal ind i GolfBox og godkende score. Det er vigtigt, dette bliver gjort så hurtigt som muligt.
Når scoren er registreret elektronisk (uanset om markøren har godkendt scoren eller ej) er det nye handicap gældende – dette gælder både reguleringer op- og nedadgående.
Vejledning til GolfBox >>    -  på sidste side står lidt om godkendelse af scores.

Fadølsmaskinen er igen åben.

Åbningstiderne er i perioden: 01.04 - 30.09:
Mandag: kl. 09:00 - 15:00
Tirsdag: kl. 09:00 - 15:00
Onsdag: kl. 09:00 - 16:00
Torsdag: kl. 09:00 - 15:00
Fredag: kl. 12:00 - 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Helligdag: Lukket
samt ½ time før starttidspunkt for turneringer.

RIBE GOLF KLUB - SNEPSGAARDEVEJ 14 - 6760 RIBE - TLF. 7544 1454 - WWW.RIBEGOLFKLUB.DK