Copy
VEDR. FORTRINSRET
PECANI / AROS FØDSELSDAGSTURNERING
KLUB 37+
GREENKEEPER
WILSON DEMODAG
ELITEN
SYDJYSK OPEN
PINK CUP
GÆSTER
GOLFUDVALGET
TRÆNINGSLEKTIONER
KONTORET
RIBE GOLF KLUB
 
Nyhedsbrev medio maj 2015

VEDR. FORTRINSRET 
Bestyrelse har besluttet, at ophæve fortrinsretten til for 3 og 4 bolde i weekenderne. Vi mener, at etikettereglerne på en meget fin måde beskriver, hvordan adfærden på banen skal være. Det er også ganske svært at forene fortrinsretten med tidsbestilling.
Vi vil dog gerne opfordre til, at man stadig i så grad som muligt spiller 3 og 4 bolde, da det giver mulighed for så mange som muligt at komme ud og spille golf.
 
PECANI / AROS FØDSELSDAGSTURNERING
Næste klubturnering, som afholdes, er PECANI / AROS FØDSELSDAGSTURNERING. Den spilles søndag den 24. maj med gunstart kl. 9.00.
SPONSOR: PECANI OG AROS
Turneringen er den tredie turnering, som indgår i BOSS Synoptik Cup 2015.

For damer må handicap højst være 54,0. For herrer må handicap højst være 54,0. EGA handicap er en betingelse for deltagere med handicap mindre end 37,0.
Række "A" spiller slagspil. Rækkerne "B, C og D" spiller stableford.
HUSK: Præmiemodtager skal være til stede ved overrækkelsen ellers bortfalder dennes rettigheder.

Tilmelding via GolfBox inden tirsdag den 19. maj kl. 23:59.
Læs mere i GolfBox >>
Se billeder fra PECANI / AROS FØDSELSDAGSTURNERING 2014 >>

Sponsorerne støtter Ribe Golf Klub. Husk at støtte klubbens sponsorer.

KLUB 37+
Jeg opfordrer til, at spillerne onsdag aften fra kl. 18.30 i lige uger viser vores Klub 37+ spillere hensyn på banen, behandle dem ordentlig, snakke pænt til dem, da vi gerne skulle fastholde de spillere, vi har i klubben og få dem til at udvikle golfspillet. Vi skal nok forklare spillerne, at de bør lukke igennem.
Vi må prøve at få det til at fungere, vi bliver nød til at sende flere hold af 3 spillere ud på bag 9 og på for 9. Vi går kun max. 9 huller.
Mange hilsener Tove Korsholm

GREENKEEPER
Det nye teested på hul 10 er lige blevet taget i brug. Man skal gå på det gamle teested for at komme om til teestedsmarkeringerne på det nye teested. 

Husk at putte ødelagte tees i de teestedsmarkeringer, som er beregnet til det. Det er ikke sundt for maskinerne at skulle klippe i de tees, som ligger i græsset.

Husk at rette nedslagsmærker op på greens. Synes vi finder flere og flere nedslagsmærker, som ikke er rettet op.

WILSON DEMODAG
Årets første demodag med Wilson var en stor succes :-) Alle tider fra kl. 15 til 17 var optaget, og på et tidspunkt var der ventetid, fordi mange af klubbens medlemmer, som ikke havde booket en tid men var nysgerrig, lige kom forbi og så blev de grebet :-) af stemningen. De ville også prøve de nye jern og køller fra Wilson og med en ekstra hyggestemning i år pga. kaffe og kage, var alle glade. Lars Lørup fra Wilson Golf DK var meget glad og positiv for Ribe Golf Klubs stor opbakning, og vi har allerede lavet en dato til den næste demodag, som er onsdag den 17. juni fra kl.15-19. Der er mulighed for booking af tid ved at ringe til kontoret tlf. 7544 1454 eller skrive på listen, som hænger på døren til det nye Wilson Show Room lige over for kontoret. Se billeder fra demodagen >> .
Jamie håber også til næste demodag, at et medlem eller to vil bage en kage. Klubben giver kaffe dertil, så der kan være en hyggestemning på træningsbanen mellem kl.15 og 19. Lad Jamie vide, hvis du kan bage en kage.

ELITEN
Vi er i herre-eliten lige som Ribe Golf Klubs bane kommet rigtig godt igang i år!
Der er blevet lavet en masse nye tiltag, både på hjemmesiden, og i form af træning intern og træning med pro træneren Thor.
Generelt har folk taget rigtig godt imod det og synes, det virker som om, der er stor opbakning til, at Ribe Golf Klub også godt må have nogle forventninger om at have nogle hold, der kan gøre det rigtig godt i diverse rækker, og at vi i Ribe Golf Klub måske kan lokke nogle spillere til, som kunne tænke sig at gøre lidt mere ud af deres golf end bare spille hyggerunder. :)
Vi har spillet de to første kampe i år, hvor første holdet fik en blandet start, da det i den første kamp desværre blev til et knebent nederlag til Tønder,..
Men spillerne viser stor moral og vinder dagen efter en god sejr mod et rigtigt stærkt spillende Aabenraa hold, og det udfald gør faktisk, at første holdet fører deres pulje, og det må jo betegnes som godkendt.
Andet holdet fik desværre en rigtig svær start på deres år, da det blev til to nederlag mod to rigtige gode hold, henholdsvis Kaj Lykke og Alssund Golf Klub.
Men på trods af en blandet start på sæsonen for de to hold, så har spillerne vist utrolig god optimisme og super godt humør og vilje. De virker meget klar på at skal vinde de næste kampe...
Så skal man se på den overordnede start på 2015 for Ribe Golf Klub's Elite. Så er det virkelig positivt, og pilen peger kun op af. Vi håber bare på at kan blive ved med at ligge nogle lag på hele tiden, så vi kan blive bedre, og det er hele vejen igennem, helt fra bestyrelsen og helt ned igennem til vores helt unge junior spillere, så vi kan få en rigtig stærk elite, vi kan være stolte af i Ribe Golf Klub.
Mange Golf hilsener fra Morten Keller Hansen

SYDJYSK OPEN
Nu er det ved at være udsolgt til SYDJYSK OPEN. Der er tilmeldt 300, så selv om antallet af deltagere er hævet til 324, er det nu, du skal tilmelde dig - dog senest den 2. juni! Læs mere >>  
 
PINK CUP

Pink Cup turneringen er for alle klubbens kvindelige medlemmer.
PINK CUP er Danmarks største golfturnering for kvinder, hvor der samles ind til fordel for kampen mod brystkræft.
Golfturneringen finder sted tirsdag den 2. juni kl. 16:00 i Ribe Golf Klub.
Turneringsfee incl. mad er kr. 150,- og betales den 2. juni ved aflevering af scorekort inden start.
Inden selve turneringen vil den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse være klar med sunde småbidder samt infomaterialer.
Efter en runde golf er der spisning, præmieoverrækkelse samt salg af lotterilodder og Pink Cup artikler, bl.a. tørklæder, golfbolde, ørestiks, små tasker og pitchfork samt ikke mindst udtrækning af de mange lotterigevinster. Se billeder fra 2014 >>
Tilmelding senest torsdag den 28. maj - enten via liste i klubhuset eller hjemmesiden www.tirsdagspiger.dk
Alle kan støtte sagen ved enten at købe lotterilodder eller give gevinster til amerikansk lotteri – eller evt. begge dele.
STØT PINK CUP og STØT BRYSTERNE.

GÆSTER
Et aktivt medlem af Ribe Golf Klub kan invitere ubegrænset antal gæster med ud at spille til gæstegreenfee, som for senior er 200 kr. OBS Fleksmedlemmer er ikke omfattet af rabatordningen, men betaler fuld greenfee også i hjemmeklub - greenfee for spil på 18 hulsbanen i Ribe Golf Klub er 300 kr.
Både gæster og medlem skal registreres via den store touchstander i klubhuset, hvor også betaling foretages (enten med betalingskort eller aftalte kontanter).
Du kan også tage gæster med på Pay & Play banen for 60 kr. pr. person.
Ribe Golf Klub er med i DGU's juniorordning, hvor juniorer spiller gratis, hvis de er sammen med en betalende voksen. Der må maksimalt være 3 juniorer pr. betalende voksen. Juniorerne skal gå i bold med den betalende seniorspiller.

GOLFUDVALGET
Den 27. april 2015 havde jeg i min egenskab af golfansvarlig indkaldt til et fælles orienteringsmøde med klubberne i klubbernes formænd/-
kvinder/kaptajner. I alt 7 klubber. Med følgende dagsorden:
1. Hvor mange medlemmer har vi i klubber i klubben
2. Gunstart – hvordan fungerer det?
3. Indberetning af scores – EDS – regulering af handicap
4. Hjemmesider
5. Sponsorer
6. Evt.
Det blev et rigtigt godt møde, hvor alle 7 klubber i klubben var repræsenteret.
Det blev på mødet oplyst, at næsten 400 medlemmer i Ribe Golf Klub er medlemmer i én eller flere klubber i klubben.
Det er en meget stor andel af klubbens medlemmer, hvorfor der da også er grund til at formode, at de syv klubber i væsentligt omfang er med til at præge og understøtte det gode sociale liv i klubben.
Det blev også klart, at mange af klubberne i klubbens medlemmer er særdeles aktive i  det frivillige arbejde for Ribe Golf Klub. Og dét måske i en sådan grad, så man kan få en oplevelse af at klubberne i klubben nok – langt hen ad vejen – har en ikke uvæsentlig betydning for det frivillige arbejde i Ribe Golf klub.
Gunstart – som klubber i klubben er så previligerede at have lov til – er vigtig for klubberne, idet der er mulighed for umiddelbart efter golfen at have et socialt samvær.
Gunstart fungerer rigtigt godt, men vi kan blive bedre, så alle formænd/-kvinder må med jævne mellemrum give medlemmerne i klubberne i klubben en lille sang om ”lukke igennem reglerne”. :-)
Indberetning af scorekort og EDS-spil administreres meget forskelligt. Lige fra at det gøres ved hver turnering og til kun én gang i løbet af sæsonen.
Ikke alle klubber i klubben har egen hjemmeside, men alle kan kontaktes via Ribe Golf Klubs hjemmeside, hvor der også findes spilleplan og kontaktpersoner.
En del af klubberne i klubben har egne sponsorer til mad og turneringer, og det fungerer fint. Vi blev enige om, at klubberne i klubben kontakter Jamie inden der indgås nye sponsoraftaler, således at det sikres, at det ikke kolliderer med Ribe Golf Klubs øvrige sponsoraftaler.
Det var - som også tidligere nævnt - et godt møde, og vi aftalte at mødes næste år, eller eventuelt før såfremt der måtte opstå behov herfor.
Tak til medlemmerne i klubber i klubben.
Tak til formænd/-kvinder og kaptajner.

Mange hilsner
Claus R. Hansen
Formand for Senior A
Næstformand for Ribe Golf Klub (golfansvarlig)
P.S.: Husk pitchfork!

TRÆNINGSLEKTIONER
Næste dato for træning ved Thor er torsdag den 4. juni fra kl. 14:00 til kl.17:00.
Kontakt Jamie eller Malene på kontoret for at bestille tid til træning.

KONTORET
Åbningstiderne er i perioden: 01.04 - 30.09:
Mandag: kl. 09:00 - 15:00
Tirsdag: kl. 09:00 - 15:00
Onsdag: kl. 09:00 - 16:00
Torsdag: kl. 09:00 - 15:00
Fredag: kl. 12:00 - 14:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Helligdag: Lukket
samt ½ time før starttidspunkt for turneringer.

RIBE GOLF KLUB - SNEPSGAARDEVEJ 14 - 6760 RIBE - TLF. 7544 1454 - WWW.RIBEGOLFKLUB.DK