Copy
SMS KONKURRENCE
GOLFENS DAG
WILSON DEMODAG
GOLFHÆFTET

 
RIBE GOLF KLUB
 
Nyhedsbrev medio april 2015

SMS KONKURRENCE
Nu har du muligheden for at vinde en rejse for to til Spanien. Det eneste du skal gøre, er at invitere venner og bekendte til Golfens Dag via denne side: www.golfensdag.dk/sms
De oplysninger, der her opgives, er udelukkende til anvendelse for denne konkurrence og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Det koster ikke noget for deltageren at deltage i sms-konkurrencen.

For hver ven eller bekendt, som du inviterer, deltager du i lodtrækning om 5 rejser for to til Satander golfbanen i Spanien. Der er også mulighed for at vinde billetter til Made In Denmark i Himmerland. Du kan læse mere om rejsen og øvrige præmier på: http://danskgolfunion.dk/golfens-dag/sms/praemier

GOLFENS DAG
Motion behøver ikke ende med et maraton i Berlin
Prøv en sport i RIBE GOLF KLUB, hvor alle kan være med.

På Golfens Dag er der mulighed for at få stillet nysgerrigheden.
For hvad er golf egentlig for en størrelse?
Er det god motion, og er det nemt at komme i gang?
Golf er en sport, man skal prøve. For når man første gang rammer bolden, så er de negative tanker væk, og fascinationen opstår. Uanset alder og kondition.
Kom forbi og få en uforpligtende introduktion til, hvad golf er og prøv kræfter med driver, jern og putter.

Søndag den 19. april kl. 10:00 – 13:00 har du mulighed for selv at opleve glæden ved golf, når Ribe Golf Klub holder åbent hus for alle, der har lyst til at prøve og opleve begejstringen ved en sport, som kan spilles af alle, uanset køn og om man er 6 eller 66 år.

På Golfens Dag vil klubbens golfmanager Jamie give en introduktion samt vise golfudstyr og lidt teknik på træningsbanen, hvor du også kan prøve at slå til golfbolde. Golfudstyr stilles til rådighed.
Det er gratis at deltage, og vi har grej, du kan låne. Bare mød op og brug nogle timer på at opdage de mange glæder ved at spille golf.
Der vil være rundvisning samt information om forløbet af uddannelse og træningslektioner samt spil på den store bane.
Der vil være kaffe og kage i klubhuset, så gerne tilmelding på mail: info@ribegolfklub.dk
eller tlf.: 7544 1454.

Vi glæder os til at byde velkommen til Golfens Dag 2015, så fortæl til højre og venstre om denne dag.

WILSON DEMODAG
Demodag med Wilson golfudstyr finder sted onsdag den 29. april fra kl. 15.00 til kl. 19:00 på træningsbanen.
Her kan du se og prøve alle de nye 2015 produkter fra Wilson som jern, sandjern, gap og løb wedges, driver, fairway køller og hybrid køller,
Nyt i 2015 er, når du køber udstyr til demodagen, vil fortjenesten gå i Ribe Golf Klubs pengekasse, så nu er der 2 gode grunde til at besøge Wilson demodag den 29. april:
1. Der er tilbud på alt udstyr denne dag :-)
2. Penge/fortjenesten vil gå til R.G.K.
Der er mulighed for booking af tid ved at ringe til kontoret tlf. 7544 1454.

GOLFHÆFTET
Golfhäftet giver dig mulighed for at spille golf til halv greenfee på mere end 550 golfbaner i Danmark (ca. 100 baner), Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal & Storbritannien (Nyhed!!)
Du betaler kun 450.- for Golfhäftet, hvilket betyder, at du allerede efter 2-3 runder sparer penge. Du booker tid eller besøger den golfklub, du vil spille præcis som sædvanligt. På golfbanen viser du Golfhäftet-kortet og spiller derefter til halv greenfee.

Køb Golfhäftet 2015 gennem Ribe Golf Klub og støt klubben med 160 kr.

Kom ind på kontoret og køb Golfhäftet eller bestil via mail info@ribegolfklub.dk
eller telefonnummer 7544 1454.

RIBE GOLF KLUB - SNEPSGAARDEVEJ 14 - 6760 RIBE - TLF. 7544 1454 - WWW.RIBEGOLFKLUB.DK