Copy
View this email in your browser

Gevalletje borderline

‘Ik miste een stem van binnenuit,’ vertelt schrijfster Kathelijn Hulshof over haar net verschenen boek Gevalletje borderline, waarin ze haar eigen ervaringen afwisselt met wetenschappelijke en medische informatie. Ze hoopt zo een compleet mogelijk beeld te geven van de borderline persoonlijkheidsstoornis. Anika van Stichting Borderline sprak met deze gedreven lotgenoot over haar boek, vooroordelen, eigen worstelingen en anderen helpen. Lees meer...
 

WINACTIE!

Kathelijn Hulshof wil met haar boek Gevalletje borderline zoveel mogelijk mensen bereiken. Dat juichen wij enorm toe. In samenwerking met uitgeverij Blossom Books mogen wij daarom twee exemplaren van dit boek verloten onder onze lezers. Wil jij kans maken? Zet dan je reactie op ons Instagram- of Facebookbericht dat over deze actie gaat. Wij zullen de winnaars op maandag 9 augustus bekendmaken. Uiteraard mag je ook anoniem winnen als je dat liever wilt. Succes! 

‘Borderliner’ op het werk

Maak kennis met onze nieuwe columnist. Ned is 41 jaar, vader van drie kinderen en kreeg onlangs de diagnose borderline. Hij begint na de zomer met schematherapie en schrijft columns over hoe het is als man om borderline te hebben. In zijn eerste column zorgt een klein beetje eerlijkheid voor paniek bij zijn collega’s op het werk. 

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons team wil komen versterken door onze social media en website te gaan beheren. Klik hier als je interesse hebt in deze vacature. 

Steun ons
Twitter
Facebook
Website
Link
Copyright © 2021 Stichting Borderline, All rights reserved.