Copy
View this email in your browser

DONATEURS BEDANKT!

Naar aanleiding van onze noodkreet heeft Stichting Borderline de afgelopen tijd verschillende donaties mogen ontvangen. Mede hierdoor zijn we als stichting in (financieel) rustiger vaarwater terechtgekomen en kunnen we onze activiteiten, zoals het lotgenotencontact, met onze vrijwilligers voortzetten. 

We ontvingen ook verschillende steunbetuigingen die het belang van het voortbestaan van de stichting benadrukte. We zijn alle donateurs enorm dankbaar voor de financiële en morele steun! 

Nu ook de coronamaatregelen afgebouwd worden, kijken we met vertrouwen naar de nabije toekomst. Wij hopen dan ook, als onze organisatie weer helemaal opgestart is, jullie opnieuw te kunnen ontmoeten op een door ons georganiseerde bijeenkomst.

Overigens zijn eenmalige donaties nog steeds welkom, of je kunt donateur worden om de activiteiten van de stichting ook in de toekomst veilig te kunnen stellen!

Namens alle vrijwilligers en bestuur,
Hans de Jong en Ferry van Groeningen

Maak kennis met onze vrijwilligers

De afgelopen periode hebben we er drie nieuwe collega’s bij gekregen. Wij heten ze van harte welkom! In deze nieuwsbrief stellen Marloes, Eva en Marjon zich graag aan je voor. Lees meer...

‘Mevrouw Strijkplank’

Yezzie moet een hartfilmpje laten maken in het plaatselijke ziekenhuis, omdat ze medicatie slikt die op termijn hartklachten kunnen veroorzaken. Helaas krijgt ze te maken met een verpleegkundige die maar door blijft zagen over haar overgewicht. Lees meer...

Over The Borderline – Deel 8. ‘Afscheid nemen’ 

In haar columns vertelt hoofdredacteur Anika over haar leven met borderline en alles wat daarmee verbonden is, van (zelf)stigma, zelfbeschadiging, depressies, vooroordelen, tot therapie en perfectionisme. Dit is het laatste deel in de 8-delige columnreeks ‘Over The Borderline’.

Ik houd er niet van en ik ben er slecht in. De afgelopen jaren heb ik echter vaak afscheid moeten nemen. Als je al zo lang meedraait in de geestelijke hulpverlening en diverse therapieën volgt, is het onvermijdelijk dat je met verschillende deskundigen van doen krijgt. Met de een heb je iets meer dan met de ander, maar altijd komt er het moment dat het afscheid aanstaande is. Dat geldt dus nu voor mijn huidige therapie. Lees meer...

Steun ons
Twitter
Facebook
Website
Link
Copyright © 2021 Stichting Borderline, All rights reserved.