Succes med employee advocacy + E-mail marketing
 
View this email in your browser

Strategi - Implementering - Uddannelse 

Arbejd professionelt med LinkedIn

Deltag i vores populære LinkedIn-forløb, der sætter fokus på, hvordan du opnår succes med din Company Page. Der er kun få ledige pladser tilbage i år, men vi er nu klar med nye datoer for 2018 - både i Århus, Odense og København.

Læs mere og se datoerne for 2018

9 steps til succes med employee advocacy

Ved at aktivere medarbejderne, kan du forstærke rækkevidden af virksomhedens opslag – og ikke mindst nå ud til personer, som du ellers ikke ville kunne ramme. Her er 9 gode råd til, hvordan du får succes med employee advocacy. 

Læs artiklen her

Master Class: B2B Digital Marketing

På denne 2-dages Master Class sætter vi fokus på mulighederne med digital marketing – udelukkende for B2B virksomheder. Her får du styr på både content marketing, nyhedsbreve, Social Selling, banner-annoncering og sociale medier. 

Læs om forløbet her

NYT! LinkedIn til HR og employee advocacy


Brugen af LinkedIn til rekruttering, employer branding og employee advocacy fortsætter sin eksplosive vækst i disse år, men hvad er mulighederne? Vi starter et nyt LinkedIn-forløb op i 2018, hvor du lærer at udnytte potentialet med LinkedIn til at brande jer som en attraktiv arbejdsplads, finde den rette målgruppe og sikre den ønskede positionering.

Læs om forløbet her

Rekruttering i 2017

Hvilke rekrutteringskanaler bruges i Danmark? Og hvordan anvendes LinkedIn og Facebook i rekrutteringsprocessen? Få svar på disse spørgsmål i Ballisagers årlige rekrutteringsanalyse. 

Hent rapporten gratis her

E-mail marketing: 11 tendenser, I skal starte, stoppe og fortsætte med i 2018

E-mail marketing er stadig et effektivt markedsføringsredskab. Vi guider jer til, hvilke e-mail marketing tendenser I bør føre ud i livet, hvilke I skal holde jer fra, og hvilke I roligt kan fortsætte med i 2018

Læs artiklen her

Godt fra arkivet:

LinkedIn Website Demographics

Med dette værktøj får du en værdifuld indsigt i de besøgende samt mulighed for at skabe skræddersyet content. 

Læs eller genlæs her

Gik du glip af sidste uges nyhedsbrev?

- LinkedIns algortime
- Konverter LinkedIn-forbindelser
- Facebook tester CV-funktion
- Guide til Facebookannoncer

Læs hele nyhedsbrevet her