Copy
View this email in your browser

Uitnodiging slotbijeenkomst
Rijksstraatweg 125
Dinsdag 14 september 19.30 uur

 

Graag nodigen wij u uit voor de online slotbijeenkomst over de ontwikkeling van de Rijksstraatweg 125 in Duivendrecht op dinsdag 14 september om 19.30 uur.

Terugblik expertgroep
Na de laatste gezamenlijke bijeenkomst op 15 maart zijn we vanaf eind april aan de slag gegaan met een expertgroep.  Hierin namen vertegenwoordigers deel van de Rijksstraatweg, Waddenland, Abeelstraat en van een aantal Duivendrechtse stichtingen en werkgroepen. Een intensief traject waarin we, samen met de architect, uiteindelijk in zeven sessies zijn gekomen tot een plan dat bij de betrokkenen in meer of mindere mate op draagvlak kan rekenen. Waarbij Wibaut heeft toegezegd een aantal aandachtspunten in acht te zullen nemen.

Presentatie ontwerp op 14 september
Graag presenteren wij u dit ontwerp en lichten we toe waar het wel is gelukt om tegemoet te komen aan de wensen vanuit de omgeving en waar niet, en waarom niet. Ook horen wij graag wat u vindt van het ontwerp. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Deelname bijeenkomst
De bijeenkomst vindt online plaats en start om 19.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.
U kunt deelnemen via de link op de website.

Vervolg
Tijdens de bijeenkomst vertellen we u ook hoe het vervolgproces eruit ziet. Afgesproken is dat de expertgroep betrokken blijft tijdens de volgende stappen, zoals de architectuur en de inrichting van de openbare ruimte en het groen.

Vragen
Heeft u een vraag? Neem dan contact op met Eric De Winter (projectmanager) via info@participatierijksstraatweg125.nl of 020-421 70 84. 

Wibaut Projectontwikkeling is voornemens om op de locatie Rijksstraatweg 125 woningbouw te realiseren. Hier is nu het bedrijf Audio Electronics (AEM) van de familie Mattijsen gevestigd. Om de omgeving en belanghebbenden zo goed mogelijk te betrekken, is in december 2020 een participatietraject gestart.

www.participatierijksstraatweg125.nl
Copyright © 2021 Wibaut - Rijksstraatweg 125, All rights reserved.