Copy
View this email in your browser

Uitnodiging online bijeenkomst Terugkoppeling architectuurstijlen 
Dinsdag 2 februari 19.30 uur

Graag nodigen wij u uit voor de online bijeenkomst over de ontwikkeling van de Rijksstraatweg 125 in Duivendrecht op dinsdag 2 februari om 19.30 uur. Graag bespreken we de resultaten van de online peiling over de architectuurstijlen met u en lichten we het vervolg toe. 

Hoe neemt u deel?
U kunt deelnemen aan de bijeenkomst via www.participatierijksstraatweg125.nl. We organiseren de bijeenkomst via Zoom. Een korte handleiding vindt u op de website. Vragen stellen kan via de chat. We leggen tijdens de bijeenkomst uit hoe dit werkt. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

Programma
Tijdens de bijeenkomst geven ontwikkelaar en stedenbouwkundige een terugkoppeling op de peiling van architectuurstijlen voor deze locatie. Graag willen wij de resultaten met u bespreken en uw aandachtspunten meegeven aan het projectteam. Ook krijgt u informatie over het vervolgtraject. 


Niet aanwezig, toch reageren?
Als u de bijeenkomst niet kunt bijwonen, kunt u deze op een later moment terugkijken via de website. Hier plaatsen we na afloop de presentatie, een gespreksverslag en de antwoorden op vragen die tijdens de bijeenkomst worden gesteld.

Vragen
Heeft u een vraag over of naar aanleiding van de bijeenkomst? Neemt u dan contact op via info@participatierijksstraatweg125.nl of 020-421 70 84.

We zien u graag dinsdag 2 februari online!
www.participatierijksstraatweg125.nl
Copyright © 2021 Wibaut - Rijksstraatweg 125, All rights reserved.