Copy
View this email in your browser

Uitnodiging informatiebijeenkomst Rijksstraatweg 125
Woensdag 25 november 19.30 uur

Graag nodigen wij u uit voor de online startbijeenkomst over de ontwikkeling van de Rijksstraatweg 125 in Duivendrecht op woensdag 25 november om 19.30 uur. Wibaut Projectontwikkeling is voornemens om op deze locatie woningbouw te realiseren. Hier is nu het bedrijf Audio Electronics (AEM) van de familie Mattijsen gevestigd.

Hoe neemt u deel?
U kunt deelnemen aan de bijeenkomst via www.participatierijksstraatweg125.nl. We organiseren de bijeenkomst via Zoom. Een korte handleiding vindt u op de website. Vragen stellen kan via de chat. We leggen tijdens de bijeenkomst uit hoe dit werkt. U hoeft zich vooraf niet aan te melden. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

Programma
Tijdens de bijeenkomst geven ontwikkelaar en stedenbouwkundige een toelichting op de voorgenomen ontwikkeling. Ook krijgt u informatie over het participatieproces dat wij als De Wijde Blik organiseren. Tot slot kunt u vragen stellen aan de ontwikkelaar en stedenbouwkundige.

Niet aanwezig, toch reageren?
Als u de bijeenkomst niet kunt bijwonen, kunt u deze op een later moment terugkijken via de website. Hier plaatsen we na afloop ook de presentatie, een gespreksverslag en de antwoorden op vragen die tijdens de bijeenkomst worden gesteld.

Vragen
Heeft u een vraag over of naar aanleiding van de bijeenkomst? Neemt u dan contact op via info@participatierijksstraatweg125.nl of 020-523 50 90. 

We zien u graag woensdag 25 november online!
www.participatierijksstraatweg125.nl
Copyright © 2020 Wibaut - Rijksstraatweg 125, All rights reserved.