Copy
View this email in your browser

Uitnodiging bijeenkomst - Rijksstraatweg 125

 

Terugkoppeling resultaten peiling 
De afgelopen drie weken heeft u - en de rest van Duivendrecht - de mogelijkheid gehad om de online peiling over de architectenvisies in te vullen. In deze peiling zijn de verschillende onderdelen van de gepresenteerde plannen gewaardeerd. Aanstaande maandag, 15 maart, worden de resultaten aan u teruggekoppeld via een online bijeenkomst. Sluit u aan? We starten om 19:30 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig. Klik hier om de bijeenkomst te starten.


Klankbordgroep
Op basis van de peiling kiezen we een architect. Met een klankbordgroep gaan we tijdens ontwerpateliers vervolgens samen aan de slag om de plannen vorm te geven. Wilt u ook meedenken? Aanmelden kan tot 26 maart via info@participatierijksstraatweg125.nl. Tijdens de online bijeenkomst op 15 maart zullen wij een toelichting geven op dit proces. 

Vragen
Heeft u een vraag? Neem dan contact op met Eric De Winter (projectmanager) via info@participatierijksstraatweg125.nl of 020 - 421 70 84.

Wibaut Projectontwikkeling is voornemens om op de locatie Rijksstraatweg 125 woningbouw te realiseren. Hier is nu het bedrijf Audio Electronics (AEM) van de familie Mattijsen gevestigd. Om de omgeving en belanghebbenden zo goed mogelijk te betrekken, is in december 2020 een participatietraject gestart.

www.participatierijksstraatweg125.nl
Copyright © 2021 Wibaut - Rijksstraatweg 125, All rights reserved.