Copy
Leeskringen : een combinatie van theoretische inzichten en praktische ervaringen
View this email in your browser
Coaching newsletter januari 2015
volg me op Facebook
volg me op Twitter
volg me op LinkedIn
Contactformulier
Email

Kris Buggenhout richtte zijn kantoor BCS-HR Services op in 2008. Hij is een gecertificeerd coach met meer dan 20 jaar ervaring in interne en externe coaching. Vanuit zijn ruime Human Resources ervaring in bedrijven als CFE, Kraft Foods, BMW, BAT en Pfizer en zijn doorgedreven opleiding als gecertificeerd coach, begeleidt en ondersteunt hij leidinggevenden in de ontwikkeling van hun potentieel om succesvolle managers te worden.

COACHING SERVICES
COACHING NEWSLETTERS
GETUIGENISSEN
AFFILIATE PROGRAMMA
MEER INFORMATIE ?
SPREKER
Wenst u coaching voor te stellen aan uw managers ? Of een uurtje of avond rond coaching te organiseren ? Dan ben ik graag bereid hier aan mee te werken. Voor meer informatie bel naar0476 43 00 75 of stuur een e-mail naar kbuggenhout@bcs-hr.be.
Interesse in mijn GRATIS E-book "7 voordelen van Business Coaching" ? Lees hier.
Oprichting van een leeskring
Managementliteratuur

 

Iedereen die begaan is met zijn/haar job wilt voortdurend op de hoogte blijven van wat expert-auteurs en collega's te vertellen hebben over bepaalde onderwerpen.
Volgens mij is mee-zijn meer dan een boek of artikel lezen. De inhoud van een boek of artikel delen en bespreken gecombineerd met de praktische ervaringen van collega’s, versterken zonder twijfel het begrip van de inhoud en  de inschatting van de toepasbaarheid in de eigen organisatie.

Een leesclub kan u hierbij helpen.


Omwille hiervan heb ik beslist om een leeskring op te starten die zich richt op het lezen en bespreken van managementboeken of -artikels.  

Ik nodig leidinggevenden die geïnteresseerd zijn om managementliteratuur te lezen, toe te lichten, te bespreken en/of ervaringen binnen hun bedrijf te delen, uit hieraan deel te nemen.

Omdat ik het belangrijk vind dat de leesclub beantwoordt aan de verwachtingen van de deelnemers, zullen tijdens de eerste kennismakingsbijeenkomst afspraken gemaakt worden met betrekking tot ondermeer :

  • De plaats, tijdstip en duur van de bijeenkomsten
  • De frequentie : bijvoorbeeld 4 à 5 maal per jaar
  • Verdeling van de organisatiekosten (huur vergaderzaal, broodjes, …) – de inschrijving is gratis
  • Samenstelling van de leesclub : vaste deelnemers of ad hoc deelname
  • Gespreksleiding : vast of via een beurtrol
  • Rol van de gespreksleiding en van de andere deelnemers
  • Boekenkeuze : werken vanuit een literatuurlijst of op voorstel van één van de deelnemers
  • Opbouw en structuur van de bijeenkomst
  • Evaluatie : hoe evalueren we de werking van de leesclub ?

Een leeskring is een krachtige informatiebron die theorie aan praktische ervaringen bindt en inzichten en ideeën aanbiedt die interessant kunnen zijn voor uw organisatie.

Het is een verrijkende ervaring die niet noodzakelijk tijdsrovend dient te zijn en u daarenboven de gelegenheid biedt op een gezellige en ongedwongen manier kennis te maken met diverse deelnemers.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de leeskring, dan kunt u me tot 15 februari 2015 contacteren via kbuggenhout@bcs-hr.be  of via telefoon op 0476 43 00 75.

Ik kijk alvast uit naar de boeiende en opbouwende discussies binnen dit forum.

Met vr
iendelijke groeten,

Kris

 

P.S. Stuur, via de Forward knop onderaan de verschillende artikels, dit artikel gerust door naar collega's die interesse hebben om deel te nemen aan de leeskring.  

P.P.S. Wilt u meer weten over mijn coaching services of mijn affiliate programma ? Wilt u een aantal getuigenissen lezen ? Vergeet dan niet de links in de linkerkolom aan te klikken. U kunt me ook een bericht sturen via Contactformulier.

 

 

Forward
Copyright © 2015, Kris Buggenhout, All rights reserved.

Mailing address :
Dorpsstraat 115
9420 Erpe-Mere
Tel. : 053 82 81 82
GSM : 0476 43 00 75
Website : www.bcs-hr.be
Email address : kbuggenhout@bcs-hr.be

unsubscribe from this list    update subscription preferences