Copy
Cybersecurity voor productieomgevingen.
Voorkom Cyberaanvallen op uw netwerk !
Beste <<Voornaam / Prénom>>,

mbNETFIX is de firewall voor automatiseringsnetwerken, ontworpen volgens de hoogste Cybersecurity standaard en kan gebruikt worden voor netwerk segmentatie. Deze Firewall is eenvoudig te plaatsen en te configureren, zonder specifieke IT kennis. Dankzij de 2 werkingsmethoden, Gateway en Bridge, integreert de Firewall eenvoudig in bestaande netwerk structuren.

Beveiligde machine netwerken

Industriële controle systemen zoals PLC's, HMI's en SCADA's werken vaak op een eigen netwerk. Uit het verleden is gebleken dat deze lang niet meer immuun zijn tegen cyber aanvallen. Dit komt omdat ze vaak worden verbonden met bedrijfsnetwerken of andere open ethernet services waar meerdere computers mee verbonden zijn. Het risico op indringing wordt hiermee groter. Dankzij de mbNETFIX industriële firewall worden deze netwerken met een 'self learning' firewall gescheiden.
Bridge Mode
In Bridge mode kan de mbNETFIX zeer eenvoudig in een bestaand netwerk worden geplaatst met dezelfde netwerk segmentatie. De Firewall beschermt data uitwisseling tussen WAN <> LAN via pakket filters. Het toestel is transparant en een eigen IP adres is niet noodzakelijk.
Gateway Mode
In Gateway mode krijgen WAN en LAN een gedefinieerd IP adres en daardoor aparte segmenten in het netwerk. Functies zoals NAT en FORWARDING kunnen gebruikt worden om dataverkeer naar secundaire netwerken te sturen.
mbNETFIX datasheet
Met de mb.NET Rokey bepaalt u zelf wanneer u remote services toelaat. Dankzij de 3-standen beveiligingssleutel op de VPN router kan u
1. de online verbinding volledig verbieden
2. enkel data push toelaten voor data monitoring
3. complete remote access services toestaan.
Remote services zijn zowel voor de machinefabrikant als voor de productieomgeving een handige tool. Cybersecurity is hierbij uiterst belangrijk indien de data- en productienetwerken verbonden zijn met het internet. De VPN routers van MB Connect bieden niet alleen remote services aan, maar zorgen er tevens voor dat de machine data transfer via industriële netwerken op een beveiligde manier gebeurt.

Beveiligde remote services

Inloggen van op afstand is zeer handig in een productie, maar is deze verbinding wel veilig genoeg ? Met de MB-Net en MB-Net.mini routers kan u inloggen op een bedrijfsnetwerk via een beveiligde VPN verbinding. Cybersecurity is de kern van de MB Connect Line producten. De oplossingen zijn getest door autonome erkende autoriteiten en worden gelabeld als 'High level of security'.
meer info

Beveiligde toegang tot machine data

verschillende personen of personengroepen zoals b.v. machinegebruikers, product management, kwaliteitscontrole of supply chain, hebben toegang nodig tot productiedata. Hoe krijgen zij toegang tot hun specifieke data zonder ze rechtstreeks in verbinding te brengen met het hele productienetwerk ? Dankzij het mbConnect24 remote service portaal kan alle data verzameld worden op een centraal punt en via specifieke gebruikersgroepen wordt bepaald wie toegang heeft tot welke data.
meer info
Bezoek onze vernieuwde website www.inelmatec.be en creëer een account


Inelmatec
Pallieterweidestraat
83-85
Buizingen 1501
Belgium

Add us to your address book
Copyright © 2020 Inelmatec
All rights reserved.

mailing:

info@inelmatec.be
www.inelmatec.be

update uw profiel of uitschrijven
aanbiedingen   nieuwe producten   contacteer ons   gebruiksvoorwaarden   openingsuren   over ons