Copy
Nieuwe serie DMG netanalysers
met breedbeeld LCD kleurenscherm
Beste <<Voornaam / Prénom>>,

LOVATO Electric presenteert een nieuwe generatie netanalysers voor energiebeheer en -bewaking. De nieuwe serie is uitgerust met een breedbeeld LCD-kleurendisplay met afmeting 4,3", maar behoudt de klassieke boorsjabloon van 92x92 mm om compatibiliteit met standaard frontpaneeloplossingen te garanderen  Het grotere scherm zorgt voor een duidelijke, leesbare weergave van de parameters voor de netanalyse.

De metingen worden weergegeven als golfvormgrafieken, polaire diagrammen en harmonische spectra tot de 63e rang, en bieden alles wat nodig is om de toestand van het systeem te analyseren.

Een van de opvallende kenmerken van de nieuwe DMG...-serie is de intelligente programmering. De NFC-technologie maakt het mogelijk om parameters te configureren en in te stellen, zelfs als het apparaat niet is ingeschakeld. Download de LOVATO NFC-app naar uw smart-apparaat vanuit de Google Play Store (Android) of de App Store (iOS) en alle parameters kunnen worden geconfigureerd en ingesteld met de gebruiksvriendelijke programmeersoftware.
Met hun brede scala aan communicatie-opties kunnen DMG...-netanalysers worden geïntegreerd in energiebewakingssystemen om een uitgebreide analyse van alle vectoren te bieden. De nieuwe analysers zijn verkrijgbaar met geïntegreerde RS485- en Ethernet-poorten en kunnen worden uitgebreid met maximaal 3 EXP...-modules om ingangen, uitgangen en communicatiepoorten toe te voegen.

De optie om digitale en analoge ingangen te combineren, maakt het mogelijk om veldparameters zoals gas- en waterverbruik, vloeistoftankniveaus, temperatuur, druk en vele andere in het systeem te integreren, waardoor een volledig spectrum van beheer wordt geboden. Alle metingen zijn uiterst nauwkeurig en gecertificeerd voor naleving van de internationale normen voor meetinstrumentatie, waaronder: IEC/EN/BS 62053-22 (klasse 0,5s), IEC/EN/BS 62053-24 (klasse 1) en IEC/EN/ BS 61557-12 (klasse 0,5).
meer info
DMG brochure
Video: Nieuwe serie DMG netanalysers
Download onze nieuwe 2022 catalogus of vraag uw exemplaar aan
creëer uw account op www.inelmatec.be
contacteer uw account manager voor het toewijzen van uw voorwaarden en
consulteer stock en prijzen online

vragen over het product in deze Infonews?
maak een afspraak (online of bezoek) voor een product presentatie


Inelmatec
Pallieterweidestraat
83-85
Buizingen 1501
Belgium

Add us to your address book
Copyright © 2022 Inelmatec
All rights reserved.

mailing:

info@inelmatec.be
www.inelmatec.be

update / unsubscribe