Copy
InnoBYG nyhedsmail nr. 8, den 28. august 2014
Innovationsnetværket for energieffektivt og bæredygtigt byggeri
 
Kære læser

I InnoBYG er vi i fuldt sving efter en skøn sommerferie. Blandt andet er vi så småt begyndt at forberede os til Building Green 2014, der afholdes den 29.-30. oktober i Forum, København - InnoBYG er samarbejdspartner igen i år.
  
Vi har netop åbent for tilmeldinger til vores seminar på Building Green 2014, hvor vi traditionen tro holder et fagligt seminar under messen. Som noget nyt uddeler vi i år prisen ”Det Bæredygtige Element" i samarbejde med messearrangøren og for 3. år i træk kan du deltage i Building Green Connections. Kig også forbi InnoBYGs stand nr. 140 på førstesalen. Læs mere om de forskellige Building Green events længere nede i nyhedsmailen.

I denne nyhedsmail kan du desuden lære, hvordan din virksomhed sætter gang i væksten med InnoBooster og se, hvem der er månedens Medlem i september. 


God læselyst!

De bedste hilsner
InnoBYG sekretariatet
 


KALENDER

4. september 2014:
Fremtiden er smartere og grønnere

29. oktober 2014:
InnoBYG seminar på Building Green

29. oktober 2014:
InnoBYG prisoverrækkelse "Det Bæredygtige Element" 

29.-30. oktober 2014:
Building Green
 

Månedens Medlem: Hasløv Stæhr Advokater 
I september måned kan du lære Hasløv Stæhr Advokater bedre at kende, da de er Månedens Medlem. Hasløv Stæhr Advokater leverer advokatrådgivning på et højt specialiseret niveau med fokus på byggeriets virksomheder.

Hasløv Stæhr Advokater har valgt at være medlem af InnoBYG for at komme endnu tættere på bygge- og anlægsbranchens aktører samt at have optimale muligheder for at følge udviklingen i branchen.

Virksomheden har været medlem af InnoBYG siden opstarten og har med stort udbytte deltaget i både arrangementer og debatter.

Læse mere om månedens medlem  her

Vil din virksomhed eller organisation også være Månedens Medlem? Så læs mere om, hvordan I bliver det, her
InnoBYG seminar på Building Green 2014 
Den 29. oktober afholder InnoBYG et fagligt seminar på Building Green 2014 i Forum, København. Seminaret kommer til at omhandle dilemmaer og overvejelser i bæredygtigt byggeri. På seminaret har vi fokus på de udfordringer og den læring, der er, når man bygger bæredygtigt og ikke mindst, på de konsekvenser, som bliver synlige, når man træffer et valg frem for et andet. 

Der vil være oplæg fra forskellige aktører i byggebranchen og debat om dilemmaer, valg og konsekvenser. Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde dig.

Læs mere og tilmeld dig seminaret ”Dilemmaer og overvejelser i bæredygtigt byggeri” her

Tilmeld dig Building Green 2014 her    
Building Green og InnoBYG prisoverrækkelse ”Det Bæredygtige Element” 
Onsdag den 29. oktober uddeler Building Green og InnoBYG prisen: ”Det Bæredygtige Element” på Building Green 2014. Prisen gives til det element der har bidraget til det bæredygtige byggeri. 

I alle forsøg på at bygge bæredygtigt, har nogen – eller noget – gjort en forskel, som har medvirket til at fremme bæredygtigheden i byggeriet, inspireret branchen og været et eksempel til efterfølgelse. Der har med andre ord været ”et bæredygtigt element”. Building Green og InnoBYG har valgt at belyse en række af disse elementer og hædre et af dem med prisen for ”Det Bæredygtige Element”.  

Læse mere om prisoverrækkelsen her, hvor du også kan se hvem der er med i juryen
Få InnoBYG-medlemsrabat til konferencen om energieffektive og miljørigtige byggematerialer 
Teknologisk Institut afholder konference om smartere, grønnere byggematerialer den 4. september. Dagen byder på flere end 20 oplæg, hvor du frit vælger de sessions, der er mest interessante for dig. Hør fx om krav og tilgange til byggematerialer, udvikling inden for området, certificering, partnerskaber og meget mere.

Mød blandt andet Egernsund Tegl, Fiberline, Spæncom, Muuto, Københavns Ejendomme, Sight & Settlement, Innovationsfonden, Realdania og Teknologisk Institut, der inspirerer med principper og tilgange fra forskellige materialer og komponenter.

Som InnoBYG medlem får du 10 % i rabat på prisen.

Læs mere her 
Husk at tilmelde dig Building Green Connection 
Med matchmaking-konceptet Building Green Connections, får du mulighed for at holde effektive møder om mulige samarbejder med andre fra byggebranchen.

Hvis du ikke allerede kender Building Green Connections, er det kort fortalt speeddating, hvor man forud for messen opretter en profil og arrangerer møder à 20 minutter med de andre deltagere. Man vælger selv, om man vil sige ja til en invitation til et møde, og man kan også selv invitere dem, man gerne vil tale med. I 2013 blev der afholdt over 150 matchmaking møder i løbet af messen. Allerede nu er 34 profiler oprettet fra hele verden, og de vil være på Building Green den 29. - 30. oktober 2014 i Forum, København. 

Tilmeld dig Building Green Connections her 

Læs om sidste års Building Green Connections her
Sæt gang i væksten med InnoBooster
Den 12. august åbnede InnovationsFonden for programmet InnoBooster, hvor Innovative virksomheder kan udarbejde en InnovationsPlan.

InnovationsPlanen kan afklare behov og udviklingsmuligheder i din virksomhed, afløse de traditionelle ansøgningsskemaer og sætte fokus på den idé, som skal skabe værdi for din virksomhed. Derudover kan din virksomhed søge om tilskud til at gennemføre et innovationsforløb. InnoBooster giver op til 250.000 kr. til den nødvendige viden eller teknologi, som skal gøre din InnovationsPlan til virkelighed. 

Læs mere om InnoBooster her 

InnovationsPlanen finder du her  
Vind DI Bygs Innovationspris 2014
Nu kan du deltage i konkurrencen eller indstille andre til DI Bygs Innovationspris 2014 og bidrage til at sætte fokus på innovation i byggeriet. Innovation er en forudsætning for vækst og udvikling, både generelt og i byggeriet. Derfor har DI Byg valgt at uddele en pris til en virksomhed, der gennem innovation bidrager til at udvikle byggeriet. 

Innovationsprisen uddeles for 9. gang, når DI Byg afholder årsdag den 29. oktober 2014. Indstillingsperioden er i gang, og det er muligt at indstille kandidater indtil den 12. september 2014. Alle kandidater til prisen får desuden mulighed for at udstille det indstillede i Industriens Hus på årsdagen. 

Læs mere om DI Bygs Innovationspris og bedømmelseskriterier her
Husk at InnovationsAgenterne inviterer private rådgivere til dialogmøde I Odense og København 
Danske virksomheder med udfordringer søger din ekspertise og viden. Derfor vil InnovationsAgenterne gerne lære dig at kende, så de kan skabe det rette match mellem dig og de virksomheder, de besøger.

InnovationsAgenterne byder velkommen til et par timers dialogmøde. Som privat rådgiver kan du møde InnovationsAgenterne i én-til-én-samtaler, hvor du fortæller om dine og din virksomheds kompetencer, og hvad du kan byde ind med, inden for markeds- produkt-, proces, strategisk- eller organisatorisk innovation.

Arrangementerne afholdes i samarbejde med Dansk Erhverv, den 16. september i Odense og den 12. september i København. 

Læs mere og tilmeld dig i Odense eller København 
European Matchmaking Event in Brussels
Friday 12 September, Enterprise Europe Brussels organises the European B2B event for the sustainable construction during Passivehouse 2014. Main topics will be sustaibale buildings, energy management, smart cities and building materials.  
 
Purposes of the event: 
- Latest trends in construction and passive technologies 
- Get to know key R&D players offering services to companies 
- Get your problem solved - matching organisations offering or seeking solutions 

Why participate? 
- Find new commercial and/or technological partner 
- find out about market trends and innovations 
- present, discuss and develop new projects 
- Initiate cross-border contacts and co-operations
 
Participation is free
More information
InnoBYG
v/ Teknologisk Institut, Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4, DK-2630 Taastrup
Telefon: +45 72 20 29 89
E-mail: innobyg@teknologisk.dk
www.innobyg.dk
Mød os på LinkedIn
Følg os på Twitter
 

Følg os på LinkedInFølg os på Twitter | Videresend til en ven
Copyright © 2014 InnoBYG v/Teknologisk Insitut, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp