Copy
Kom naar ons intiem event op 14 april 2018: deel en inspireer!
View this email in your browser

SAVE DE DATE en UITNODIGING


Voor ons vijfde intieme event op zaterdag 14 april 2018
Met het Thema: Compassie delen en inspireren
 


Graag nodigen we je uit voor een gezellig samenzijn en netwerkmoment met genomineerden voor de Compassieprijs 2017, deelnemers aan de C4C Challenge, (oud)teamleden, ambassadeurs, partners en andere belangstellenden van Compassion for Care en compassie in de zorg.

Deze avond zal in het teken staan van delen en inspireren: we nodigen de genomineerden voor de Compassieprijs 2017 en de deelnemers aan de C4C Challenge uit iets te vertellen over hun project of over de ervaringen met de C4C Challenge.

Als je deze avond hierover wilt spreken, kun je dit doorgeven via info@compassionforcare.com aan het organiserende team. Zij nemen dan contact met je op over de details. Wil je introducées menemen, dan kan dit. Je kunt dit via het inschrijfformulier aangeven.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 14 april 2018 van 17.00 tot circa 22.00 uur ten huize van teamlid Peter Vermeiren, Slochterenlaan 11, 1405 AL Bussum. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Peter’s huis ligt tegenover het NS Station Bussum. Parkeren kan (beperkt) in de wijk achter de Slochterenlaan of bij treinstation Naarden-Bussum op P+R Bussum/Naarden aan de Slochterenlaan - 1405 AL Bussum. Het uurtarief is € 0,60.

Graag horen we van je of je ook komt. Fijn als je dit per ommegaande, maar liefst voor 25 september aan ons wilt doorgeven via dit formulier. We zullen je over een tijdje nog een keer een reminder sturen met het definitieve programma.

Met warme groet,

Team Compassion for Care

Anne Spanjaart
Annemiek Grijpma
Anouk Bogers
Daphne Wiersma
Harriët Messing
Kim Bennemeer
Loes van der Linden
Marga Gooren
Marlies Verhoeff
Peter Vermeiren

Copyright © 2018 ZORGdotCOM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp