Copy
Kun je deze e-mail niet lezen? Bekijk hem in je browser.Nieuwsbrief nr. 7, 4 september 2017

Nomineer een project voor de Compassieprijs 2017!

 

Compassion for Care en Handvest voor Compassie willen met de Compassieprijs 2017 initiatieven in het spotlicht zetten die gericht zijn op duurzame inzetbaarheid, behoud en bevordering van bevlogenheid en compassie, zelf-compassie en zelfzorg specifiek voor zorgprofessionals. Wij zijn op zoek naar mensen en (zorg)organisaties die zich op dit terrein binnen de Nederlandse gezondheidszorg verdienstelijk maken met bijvoorbeeld concrete projecten of onderzoeken. Het gaat hierbij uitdrukkelijk om initiatieven uit de beroepsgroep zelf.

Zorgverleners piepen niet snel, maar de afgelopen jaren horen we hoe ze toenemend onder druk komen te staan, met alle gevolgen voor hen en hun patiënten. Huisartsen, medisch specialisten, wijkverpleegkundigen, zorgverleners uit de GGZ, Jeugdhulpverlening en paramedici vertellen dat ze té vaak niet de zorg kunnen leveren die ze eigenlijk willen leveren. Stress, burn-out, of zelfs geheel stoppen met de beroepsuitoefening liggen dan op de loer.

Om goed voor anderen te kunnen zorgen, moet je eerst goed voor jezelf zorgen. Vitaliteit, bevlogenheid, zelf-compassie en zelfzorg zijn thema’s die nog maar sinds kort de volle aandacht hebben in de zorg. Maar ze zijn al jarenlang van groot belang om duurzame inzetbaarheid van goed opgeleide zorgverleners te garanderen.

Lees verder


Copyright © *|2012|* *|Stichting Compassion for Care|*, All rights reserved.
Je bent ambassadeur van Compassion for Care of belangstellende
Our mailing address is:
ZORGdotCOM
Esdoornlaan 4
Doetinchem, Gelderland 7004BA
Netherlands

Add us to your address book

info@compassionforcare.com
 unsubscribe from this list | update subscription preferences
Email Marketing Powered by Mailchimp