Copy
Kom naar COM-Passion4Care LIVE op 18 mei 2019 en laat je zintuigen ervaren!
View this email in your browser

UITNODIGING


Voor COM-Passion4Care LIVE op zaterdag 18 mei 2019

Be-leef compassie in 5 zintuigen
 

Graag nodigen we je uit voor een gezellig samenzijn en netwerkmoment met een hapje en drankje. Deze avond wordt gecombineerd met korte presentaties van sprekers die vertellen over hoe je in de zorg de 5 zintuigen kunt inzetten om patiënten/cliënten compassievolle zorg  te laten be-leven.

Sprekers

Horen: Marijn Vriesman van InterVocaal is pianist en medisch bioloog. Hij is werkzaam als hoofdredacteur van Medix Publisher. Hij zal een verhaal vertellen over de relatie tussen gezondheid en muziek en zang. Vervolgens zal hij samen met Rinske van der Meer ( zijn partner) dirigent en zangeres met de groep aan het werk gaan. Wij gaan zelf ervaren dat muziek verbind en je plezier brengt.  Zij werken al jaren samen met vele groepen. www.zininzingen.nl Martijn en Rinske werken samen in InterVocaal.
Zien: Oncoloog Pieter van den Berg van Ziekenhuis Tergooi vertelt over de Chemotuin.
Voelen: Jan Soomer, Holistisch masseur.en vrijwilliger in het AMC vertelt over zijn werk voor ouders op de kinderafdeling en leidt ons in een massagetrein. Teamlid Annemiek vertelt iets over de Cradle als voeltoepassing voor verstandelijk beperkte mensen en laat het ons zelf ervaren.
Proeven: Hiervoor zijn we nog bezig met de precieze invulling. De hapjes en drankjes zullen deze avond in ieder geval met liefde gemaakt worden door het team van Compassion for Care.
Ruiken: Laetitia Schillemans is verpleegkundige in de palliatieve zorg en biedt Aroma Zorg waarbij zij voor patiënten een aroma-inhaler maakt met een op de persoon afgestemd geurpalet. Zij vertelt over praktijkervaringen en geeft ons desgewenst een eigen geurervaring.

Deze avond tref je speciale genodigden als jij, (oud)teamleden, ambassadeurs, partners en andere belangstellenden van Compassion for Care en compassie in de zorg. 
 
Geef je snel op via dit inschrijfformulier. 
Doe dit uiterlijk 3 mei 2019. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.
Je kunt daar ook aangeven of je introducees mee wilt nemen en wie. 

Datum, tijd en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 18 mei 2018 van 17.30 tot circa 22.00 uur (programmering met sprekers is rond 20.30 ten einde). We zijn te gast in het parochiehuis van de Sint-Petrus'-Bandenkerk, Rijsenburgselaan 4 in Driebergen-Rijsenburg, dat is gelegen aan een monumentaal kerkplein met arbeiderswoningen uit de Napoleontische tijd. Wij zorgen dus voor een hapje en een drankje.

Wij vinden het fijn als je je waardering voor deze avond wilt uitdrukken in een financiële bijdrage. Op de avond zelf staat er een pot waar je deze in kunt stoppen. 

We verheugen ons erop je te gaan zien!

Met warme groet,

Team Compassion for Care

Anne Spanjaart
Anneke Raaijmakers
Annemiek Grijpma
Anouk Bogers
Daphne Wiersma
Harriet Messing
Loes van der Linden
Marga Gooren
Marlies Verhoeff
Melanie Gutteling-van der Heijden
Peter Vermeiren

Copyright © 2019 ZORGdotCOM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp