Copy
Andere rol Salmaan Sana bij Compassion for Care
View this email in your browser

Andere rol Salmaan Sana bij Compassion for Care


Salmaan Sana stopt met zijn rol als voorzitter van Compassion for Care. Salmaan was vijf jaar geleden één van de oprichters van de beweging. Wij danken Salmaan voor zijn belangrijke rol om onze doelstellingen zo prominent in vele lezingen, interviews en workshops op de kaart te zetten. Hij heeft zich met hart en ziel ingezet en vele mensen geïnspireerd. Salmaan blijft bij ons betrokken voor zover dit haalbaar is naast zijn rol als consultant bij Better Future, waar hij zijn visie op o.a. de zorg verder gaat delen in diverse programma’s.

Salmaans taken zijn binnen het team verdeeld. Lezingen worden door diverse teamleden opgepakt, de rol als voorzitter wordt binnen C4C opgevolgd door Peter Vermeieren. Loes van der Linden neemt Peter's rol als secretaris over. Sopa Bouman blijft penningmeester.

Compassion for Care is in de vijf jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een beweging met lokale afdelingen, een groot netwerk en vele partners. De beweging heeft in die periode een grote bijdrage geleverd om in de zorg het gesprek over de menselijke maat en behoud van bevlogenheid en compassie op gang te brengen.  

Wij zien je graag weer terug bij een volgend intiem event!

Met warme groet,

Team Compassion for Care

Anne Spanjaart
Gerda Zeeman
Harriët Messing,
Huib van Santen
Loes van der Linden
Marga Gooren
Peter Vermeiren
René Teunissen
Rietje Krijnen
Sopa Bouman

Copyright © 2016 ZORGdotCOM, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp