Copy
Nieuwsbrief onderwijs 
Op weg naar de wijsheid is de eerste stap stilte; de tweede luisteren; de derde onthouden; de vierde oefenen; de vijfde onderwijzen aan anderen.  −S. Ibn Gabirol
Beste <<First Name>>,

het schooljaar loopt ten einde, maar naast workshops voor bedrijven ben ik al bezig met nieuwe projecten binnen het onderwijs voor na de vakantie.
Ik merk dat mijn passie voor leren zich steeds meer ontwikkelt: het is de basis voor persoonlijk geluk, én voor hoe we met elkaar in de maatschappij omgaan. Ik wil de leraren en iedereen verder werkzaam binnen het onderwijs ondersteunen om de leerlingen het onderwijs te bieden die recht aan ze doet.
Met de nadruk op creativiteit, motivatie, zingeving, en verbinding. In de nieuwsbrief hier wat voorbeelden.
Als je mensen in het onderwijs kent zou ik het zeer waarderen als je deze mail naar ze doorstuurt.


Hartelijke groet, Joep Everts
Zoek je een inspirerende en energieke intervisiegroep voor leraren waar je eenmaal per maand werkt aan procesgericht leren, creativiteit en zingeving in je vak? Dan is Bijzonderwijzer de plek!
In september start de nieuwe groep. In de flyer bijzonderwijzer meer info .
Ik ben ook Vliegende Brigadier bij Meer Muziek in de Klas. Want daar mag het allemaal  beginnen. Ik ga een groep 5 begeleiden en misschien staan we in december in Carré.... en op TV
En als ze enthousiast zijn kunnen ze muziekles nemen in de MuziekMakerij, de nieuwe muziekschool in de Rozet in Arnhem waar ik als secretaris deze vereniging van enthousiaste muziekdocenten ondersteun. 
Ken Robinson: How to escape education's death valley
Ken Robinson is waarschijnlijk geen onbekende. Naast de inspirerende inhoud kunnen we ook nog wat van hem leren over in het openbaar spreken. Ervaar hoe hij met bijna alleen zijn stem het publiek meeneemt..
En om uiteraard met muziek af te sluiten: een liedje van mijn gewaardeerd collega Harry Jansen waar ik ook nog op meegespeeld heb...waarin alles weerklinkt wat onderwijs mag zijn, voor leerling en leraar!