Minister Asscher enthousiast over LinkedIn
Clinic Jobmarketing voor vakgenoten en HR
Zoeken in LinkedIn: 3 manieren!
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
Minister Asscher en succes met LinkedIn
Asscher in gesprek met professionals die via LinkedIn werk vonden
Minister Asscher was gisteren in gesprek met drie mensen die succesvol solliciteerden met behulp van LinkedIn. In de basis hadden zij hun LinkedIn-profiel tiptop op orde. Vervolgens is ieder op een andere manier via LinkedIn aan de sollicitatietafel terecht gekomen:
  • Saskia Waldekker is op haar functietitel en trefwoorden gevonden door de recruiter van Paphos Group en uitgenodigd;
  • Mirjam Dijkstra bekeek de profielen van de selecteurs op haar targetlist van werkgevers, die bekeken haar vervolgens ook weer en daarop werd ze uitgenodigd door Nova College;
  • Edwin Mars kwam op LinkedIn in het vizier van een oud-collega. Die nodigde hem uit en nu zijn ze weer collega’s bij State Street Global Advisors.
Nadat minister Asscher met Saskia, Mirjam en Edwin had gesproken, ging ik met hem in gesprek over hoe Linkedin voor werkzoekend Nederland onmisbaar is. Ik vind het top dat hij de succesverhalen heeft gehoord en het was erg leuk om er met hem over door te praten. Aansluitend ging hij naar het kantoor van LinkedIn Benelux om een LinkedIn-workshop met trainers van LinkedIn via De Broekriem bij te wonen.
Minister Asscher en Aaltje Vincent in gesprek
Asscher bij LinkedIn
Minister Asscher is enthousiast over zijn gesprekken met Saskia, Mirjam en Edwin. Hij schreef er een blog over.
Lees de blog van minister Asscher
Dé Advanced Jobmarketing Training
voor Loopbaanprofessionals
15 seconden videoselectie RTL Nederland
De Jobmarketingmethode en jouw werk met werkveroveraars, dat is:
√ Scherp op weten welke oplossing je bent in huidige arbeidsmarkt
√ Meteen vanaf de intake: netwerken werkt
√ Cv coaching: onbewuste bekwaamheden op tafel
√ Netwerken met vakgenoten, dat is pas écht effectief
√ Solliciteren met LinkedIn voor gevorderden, ik kan het!

Wil jij, net als honderden vakcollega’s, de Jobmarketingmethode ook succesvol inzetten in jouw dagelijks werk? Meld je dan nu aan, lees de aanbevelingen en de brochure en doe mee vanaf 7 oktober 2016.

De training is bij Aristo Zalen in Utrecht naast het treinstation en je kunt er gratis parkeren.
 
ACTIE: als je je vóór 1 september 2016 inschrijft,
ontvang je € 300 korting! 
Lees de brochure en meld je aan!
Ik spreek je er ook graag over op 06-30446827
of stuur mij een whatsappje.
Zoeken in LinkedIn: 3 manieren!
Op LinkedIn kun je op drie manieren zoeken:
  • Eenvoudig zoeken via de bovenbalk;
  • Geavanceerd zoeken in meerdere zoekvelden tegelijk;
  • Geavanceerd zoeken met boolean operators;
Boolean operators zijn handig! Zij helpen je jouw zoekresultaten te verbeteren, doordat je beter kunt aangeven wat je wel én wat je niet zoekt. Deze manier van informatie zoeken is genoemd naar George Boole (1815-1864). Lees meer in mijn blog over hoe je hiermee slim vacatures vindt op LinkedIn, en ook over hoe selecteurs, zoals intercedenten, ermee werken om jou te vinden!
Lees en gebruik dit ook!
Clinic: Solliciteren & Jobmarketing
Het lukraak reageren op vacatures op vacaturesites is echt niet meer van deze tijd. De innovatieve sollicitant weet hoe vacatures bekend worden gemaakt en bovenal hoe je via netwerken ‘in het echte leven’ en via online netwerken als LinkedIn, Twitter en Facebook, aan de sollicitatietafel komt. Glassdoor wint terrein en de nieuwe innovatieve algoritmen verklaren uit social en big data al zo ongeveer je toekomst, voordat je ook maar boe of bah kunt zeggen.

Daarom tijd voor een verhelderende clinic over werk vinden en kandidaten voor dit werk werven. Twee werelden komen samen, de jobmarketing van de werkzoeker en de jobmarketing van de selecteur of recruiter.
Deze clinic geef ik samen met Egbert Jan van Bel, bestseller-auteur van marketingboeken en hij helpt organisaties en marketingstudenten slimmer en effectiever met marketing om te gaan. HR neemt daarbij een zeer belangrijke rol in om de juiste skills aan boord te krijgen én te behouden.

De clinic is voor loopbaan- en HR-professionals! Kom op vrijdag 30 september van 9.30 tot 11.30 uur naar deze bijzondere clinic. De clinic wordt gehouden bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. 

Deelname is gratis!
LinkedIn Profiel Checklist: juli 2016
De LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren
Dé ‘LinkedIn Profiel Checklist voor Solliciteren’ is er speciaal voor jou, voor als je nu nieuw werk wilt.

LinkedIn kent vele soorten van gebruik: voor je vakmanschap, voor marketing, voor sales of social selling, voor recruitment en voor in het solliciteren. Deze LinkedIn Profiel Checklist is speciaal gemaakt voor slim LinkedIn-gebruik in het solliciteren, bijvoorbeeld over hoe je je ‘huidige functie’ opneemt.

LinkedIn is aan verandering onderhevig, dus tijd voor een actuele versie van juli 2016. Ik neem je mee in 17 stappen, van je foto - doorslaggevend! - tot en met de extra profielonderdelen, de LinkedIn-groepen en het opbouwen van een goed netwerk. Praktisch en compact, op 3 pagina’s A4.

De bron voor deze checklist is het boek Solliciteren via LinkedIn van Aaltje Vincent & Jacco Valkenburg. Dit boek is sinds publicatie in 2009 een bestseller met een oplage van meer dan 23.000 exemplaren. Iedere druk is door ons geactualiseerd. Dé meest actuele druk is de 15e druk van juli 2016.

De Checklist is enthousiast ontvangen en gedeeld! 
Download de LinkedIn Profiel Checklist
'Werk vinden met social media'
voor loopbaanpro's en werkzoekers
Werk vind je met social media

Ook leren hoe je jouw werkzoekende cliënten meeneemt in slim gebruik van social media als LinkedIn, Twitter en Facebook voor nieuw werk? 

Ik train je vrijdag 14 oktober hoe jouw cliënten meteen worden gevonden voor het sollicitatiegesprek! Meld je snel aan, het kan nu nog!

Ik spreek je er graag over op 06-30446827 of stuur een Whatsappje. 
Aanbeveling 'Werk vinden met social media'
Meer informatie
ACTIE: wanneer je je vóór 15 augustus inschrijft,
ontvang je
€ 50 euro korting.
Ik spreek je er graag over op 06-30446827 of stuur een Whatsappje. 
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2016 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences