NIEUW! LIVE cv-coachingstraining – wegens succes extra datum
How to <3 LinkedIn – ook in eendaagse training
Advanced Jobmarketing 4-daagse training, meld je nu aan 
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
Dé 4 plekken waar je vacatures vindt op LinkedIn
Ongekend! Het blog ‘Dé 4 plekken waar je vacatures vindt op LinkedIn. Heet van de naald. Met geheime tip!’ is binnen een week meer dan 4.700 keer gelezen. En dat is top, daar doen co-auteur Jacco Valkenburg en ik het voor.
 
Heb jij het al gelezen? Wij ontsluiten in ons blog dé vier plekken waar je vacatures vindt op LinkedIn. Lees ook de waarschuwing. En de geheime tip. Zelfs HR en recruiters hebben er baat bij!
Lees waar je vacatures vindt op LinkedIn!
NIEUW! LIVE cv-coachingstraining
Wegens succes nieuwe datum!
Asscher in gesprek met professionals die via LinkedIn werk vonden
Coach je cliënt naar een cv dat werkt
Met deze LIVE cv-coachingstraining kun je samen met jouw cliënten cv’s schrijven die oproepen: 'Die wil ik spreken!' Ook met hun LinkedIn-profiel. Omdat de werkgever in luttele seconden dé oplossing ziet voor zijn probleem.
 
Werkveroveraars worstelen met hun cv
‘Ik heb uitstekende werkervaring, ik wil nu nieuw werk, ik heb een gat van twee jaar in mijn cv van zeven pagina’s en een slapend LinkedIn-profiel.’ of ‘Ik wil na 17 jaar werken als expat, nu nieuw werk met Nederland als uitvalsbasis.’ Als loopbaanprofessional herken je ongetwijfeld deze vragen. Maar hoe help je je cliënt nu écht verder? Hoe zorg je samen voor een cv dat direct oproept: ‘Die wil ik spreken!’? Eenvoudig is dat niet. Maar het is zeker mogelijk!
 
Open training voor loopbaanprofessionals
De afgelopen jaren was de 3 uur LIVE cv-coaching onderdeel van de Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals (mijn 4-daagse training) en ook van in-company-trainingen bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Vanaf nu is deze training er ook op basis van OPEN inschrijving voor alle loopbaanprofessionals die dit unieke, impactvolle instrument willen inzetten!
De eerste training is op vrijdag 28 oktober en deze is VOL!
Wegens succes is er nu een extra datum op vrijdag 25 november van 9.00 tot 13.00 uur in Utrecht. Ik werk altijd in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, dus wees er ook voor deze extra datum snel bij! 
Schrijf je in voor vrijdag 25 november a.s.!
Dé Advanced Jobmarketing Training
voor Loopbaanprofessionals
De Jobmarketing methode en jouw werk met werkveroveraars, dat is:
√ Scherp zijn op weten welke oplossing je bent in de actuele arbeidsmarkt
√ Meteen vanaf de intake: netwerken werkt
√ Cv-coaching: onbewuste bekwaamheden op tafel
√ Netwerken met vakgenoten, dat is pas écht effectief
√ Solliciteren met LinkedIn voor gevorderden, ik kan het!

Wil jij, net als honderden vakcollega’s, de Jobmarketingmethode ook succesvol inzetten in jouw dagelijks werk? Meld je dan nu aan, Lees de aanbevelingen, de brochure en doe mee vanaf 7 oktober 2016.

De training is bij Aristo Zalen in Utrecht naast het treinstation en gratis parkeren.

Ik spreek je er graag over op 06-30446827 of stuur een Whatsappje.
Lees de brochure en meld je aan!
Lees twee van de vele recensies, ook met 5*****!
How to <3 LinkedIn
Bekijk het filmpje dat gemaakt werd naar aanleiding van de Summerschool! 
'How to <3 LinkedIn'... Dit filmpje met enthousiaste reacties van de deelnemers aan de Summerschool van de Gemeente Lelystad en Waterschap Zuiderzeeeland is echt te leuk om niet te delen ;-).
 
Wil jij ook alles weten over social media voor je werk en in het solliciteren? Dat kan in de eendaagse training 'Werk vinden met social media voor loopbaanpro's en werkzoekers' op vrijdag 14 oktober a.s.! 
Ook leren hoe je jouw werkzoekende cliënten meeneemt in slim gebruik van social media als LinkedIn, Twitter en Facebook voor nieuw werk? 

Ik train je vrijdag 14 oktober hoe jouw cliënten meteen worden gevonden voor het sollicitatiegesprek! Meld je snel aan, het kan nu nog!

Ik spreek je er graag over op 06-30446827 of stuur een Whatsappje. 
Lees de brochure en meld je aan!
Spreekuur voor alle werkveroveraars
Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2016 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences