Loopbaanprofessional? Save the date 15 december
Extra datum LIVE cv-coachingstraining op 25 november
AD voorpagina: Video vervangt brief 
View this email in your browser
Facebook
LinkedIn
Twitter
Website
Email
YouTube
15 december: save the date en kom ook!
Op donderdag 15 december 2016 is het seminar ‘De geheimen van uitgenodigd worden’ - State of the art uit de praktijk van recruitment!

Ik ontmoet zoveel mensen uit de recruitment die echt innovatief bezig zijn in het werven van goede kandidaten. Elke keer ben ik zo enorm geïnspireerd, dat ik met veel plezier dit seminar organiseer. Ik ben blij dat zij hun kennis nu ook met jou - loopbaanprofessional of HRM’er - gaan delen. Thomas van Zijl, presentator bij BNR, is de dagvoorzitter. Het programma wordt komende week op mijn site en in mijn nieuwsbrief bekend gemaakt.

Reserveer 15 december 2016 alvast in je agenda. Dit wil je niet missen!
AD voorpagina: 'Video vervangt brief'

Het AD kopt zaterdag 15 oktober op de voorpagina: ‘Sollicitatie alleen nog via internet. Video vervangt brief’. Unilever, HEMA, IKEA en Hunkemöller werken er al mee. Ik zie dit een enorme vlucht nemen, ook RTL Nederland werkt er al mee voor hun traineeships.

Quote:

'Volgens loopbaandeskundige Aaltje Vincent is het slechts een kwestie van tijd voor de nieuwe selectie navolging krijgt.’*


* NB: Deze inzet van video-selectie/interview wordt door de werkgever ZELF GEVRAAGD binnen hun eigen format. 
Lees het voorpaginanieuws van het AD van 15 oktober
Lees ook het artikel over videosolliciteren in het AD van 15 oktober
Nieuw op LinkedIn
Op 22 september 2016 kondigde LinkedIn aan dat zij het fijne, intuïtieve, en daarmee ronduit succesvolle, gebruik van de LinkedIn-app nu ook gaan integreren in hun laptop-/desktopversie. Dit wordt vanaf oktober 2016 wereldwijd uitgerold.

Co-auteur Jacco Valkenburg en ik houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen voor werkveroveraars. Wij zijn benieuwd naar de inhoudelijke aanpassingen die écht nieuw zijn. Zoals de vlucht die vacatures ‘heet van de naald’* nemen op LinkedIn en het via LinkedIn vinden van alle online vacatures, te lezen in ons recente blog. Jacco en ik zijn blij dat meer dan 10.000 mensen dit nu al weten!! 
Lees waar je vacatures vindt met LinkedIn
* vacatures die nog maar net bekend zijn en waarvoor nog géén vacaturetekst is opgesteld.
Extra datum live cv-coachingstraining:
25 november
Coach je cliënt naar een cv dat werkt
Met deze LIVE cv-coachingstraining kun je samen met jouw cliënten cv’s schrijven die oproepen: 'Die wil ik spreken!' Ook met hun LinkedIn-profiel. Omdat de werkgever in luttele seconden dé oplossing ziet voor zijn probleem.
 
Werkveroveraars worstelen met hun cv
‘Ik heb uitstekende werkervaring, ik wil nu nieuw werk, ik heb een gat van twee jaar in mijn cv van zeven pagina’s en een slapend LinkedIn-profiel.’ of ‘Ik wil na 17 jaar werken als expat, nu nieuw werk met Nederland als uitvalsbasis.’ Als loopbaanprofessional herken je ongetwijfeld deze vragen. Maar hoe help je je cliënt nu écht verder? Hoe zorg je samen voor een cv dat direct oproept: ‘Die wil ik spreken!’? Eenvoudig is dat niet. Maar het is zeker mogelijk!
 
Open training voor loopbaanprofessionals
De afgelopen jaren was de 3 uur LIVE cv-coaching onderdeel van de Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals (mijn 4-daagse training) en ook van in-company-trainingen bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Vanaf nu is deze training er ook op basis van OPEN inschrijving voor alle loopbaanprofessionals die dit unieke, impactvolle instrument willen inzetten!

De training van 28 oktober a.s. was snel vol. Daarom is er nu een extra datum op vrijdag 25 november van 9.00 tot 13.00 uur in Utrecht. Ik werk altijd in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, dus wees er ook voor deze extra datum snel bij! 
Schrijf je in voor 25 november!
NIEUW! Jobmarketing 2.0: hét luisterboek!
Asscher in gesprek met professionals die via LinkedIn werk vonden
Blij met recensie van vakcollega Daniël Hartman
Buiten mijn masterclasses om, krijg ik zó veel vragen van werkveroveraars per e-mail, LinkedIn mail, WhatsApp en telefoon over hoe slim te solliciteren, dat ik dacht ‘Ik maak een luisterboek van mijn boek Jobmarketing 2.0’. Kort en krachtig!

In zeventig minuten hoor je van mij de essentie van Jobmarketing 2.0: wat is arbeidsmarktklaar en hoe word je dat, wat is de levensloop van de vacature, hoe maak je een cv dat oproept ‘Die wil ik spreken’, over netwerken met een kop koffie erbij en natuurlijk ook hoe je je profileert op LinkedIn en hoe je online gevonden wordt.

De opname is gemaakt in de opnamestudio van Koen van Huijgevoort (ex-DJ bij 3FM, Radio 10 en 100%NL) van Audiobook Factory. De foto is zwart-wit, dus je ziet het niet, maar ik had een rood verhit hoofd in een van de pauzes! Want het was spannend om te doen, zo zonder dialoog met deelnemers in de zaal, zoals ik het gewend ben. Daarom…
Speciaal voor jou: 70 minuten jobmarketing voor € 7!
De eerste luisteraar, Caroline Keijzer, zei meteen: “Als je het over motiveren en ‘energizen’ hebt… dan moet je dit even aanzetten! Het enthousiasme voor je vak én je vakkennis spatten uit de speakers. Overigens wel in behoorlijk rap tempo, maar juist daardoor bleef ik luisteren. Ontzettend inspirerend én leerzaam. Grandioos.”
Spreekuur voor alle werkveroveraars
Elke maandag tussen 09.00 en 10.00 uur, ben ik telefonisch bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt mij persoonlijk aan de lijn en ik sta je graag te woord! Telefoonnummer: 06-30446827. Mocht ik in gesprek zijn, dan word je later teruggebeld!
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Read Later
Copyright © 2016 Aaltje Vincent & Company, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences